Uvod

 
Poštovani,

pozvani ste sudjelovati u upitniku za pacijente pod nazivom “Živjeti s ICD-om” (implantabilni kardioverter-defibrilator) koju provodi Odbor za znanstvenu inicijativu Europskog društva za srčani ritam. Primarni cilj ovog upitnika je procijeniti znanje i kvalitetu života osoba s ugrađenim ICD-om. Ovim upitnikom očekujemo utvrditi trenutne potrebe pacijenata s ugrađenim ICD-om u vidu informiranosti o samom uređaju. Rezultati ovog istraživanja trebali bi pomoći liječnicima u boljem pružanju informacija vezanih za život osoba s ugrađenim ICD-om. Rezultati ovog istraživanja bit će objavljeni u stručnom časopisu Europace.

 

·       Vaše sudjelovanje je potpuno anonimno, a svi osobni i medicinski podaci koje prikupimo bit će obrađeni povjerljivo.

·       Vaš identitet nećemo otkriti trećim osobama.

·       Prikupljanje podataka vršit ćemo u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka (OUZP) 2016/679. Svi osobni podaci obrađeni u ovom upitniku bit će strogo povjerljivi i korišteni isključivo od strane Europskog društva za srčani ritam u svrhu istraživanja tržišta, a ne promocije. Rezultati istraživanja čuvat će se najviše 48 mjeseci u svrhu analize i kontrole kvalitete dobivenih podataka. Poduzet ćemo sve mjere kako bi spriječili bilo kakav neovlašteni pristup Vašim osobnim podacima. Poštujemo Vašu privatnost  i Vaše pravo na pristup, promjenu ili uklanjanje osobnih podataka. U bilo kojem trenutku možete zatražiti informaciju o osobnim podacima koje čuvamo. Ako imate bilo kakvih pitanja o zaštiti podataka ili Vam trebaju dodatne informacije, slobodno se obratite našem službeniku za zaštitu podataka na dpo@escardio.org

·       Imate pravo odustati od sudjelovanja u bilo kojem trenutku.

Question Title

* 1. Molimo potvrdite da ste pročitali gore navedeno i da pristajete sudjelovati u ovom upitniku.

 
20% of survey complete.

T