13 - 17 aprilie

1. Webinarii gratuite | Editia 5|  Learn - Adapt - Overcome
Intrucat nu e nimic ce ne infraneaza mai mult decat rezistenta la schimbare, iar vremurile nu ne dau de ales decat sa schimbam modul de lucru, ne-am gandit sa iti venim in ajutor cu un kit gratuit de supravietuire in vremuri de lucrat de acasa.

Kitul consta in 3 webinarii de o ora fiecare, cu trei subiecte de maxima atentie. Accentul se pune pe informatii practice, pe cunostinte si abilitati necesare modului de lucru remote, iar continutul este adaptat mediului digital. 

2. Happy Hour HPDI isi propune sa aduca atmosfera de teambuilding in sufrageria ta. 
O ora pe saptamana ne deschidem sufrageria digitala si o transformam impreuna fie in ring de dans, fie in activitati de echipa sau de socializare.
Vrem ca acest Happy Hour HPDI sa fie o rutina sanatoasa care sa ne dea energia si pozitivismul necesar pentru a merge mai departe mai puternici si mai motivati.

Question Title

* Date de contact

Question Title

* Inscriere Webinarii gratuite - bifeaza sesiunile la care doresti sa participi. 
Webinarile saptamanii sunt:
Marti, 14 aprilie - Capcane mentale in lucrul de acasa: Irina Zecheru +Valentina Grigorescu
Miercuri, 15 aprilie - Curajul de a-ti fi frica de necunoscut: Petru Păcuraru + Veronel Guiman
Joi, 16 aprilie -  Creativitate si Agilitate: Andrei Văcaru + Irina Zecheru

Question Title

* Inscriere HAPPY HOUR HPDI 
Ne vedem joi la ora 17:00 intr-o capsula de teambuilding online?

Question Title

* Sunt de acord să primesc informații prin e-mail sau telefon despre noutatile HPDI, evenimente, webinarii si oportunitati de invatare. Datele cu caracter personal colectate de Human Performance Development International vor fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare

Question Title

* *Procesul de prelucrare a acestor tipuri de date este supus legislației privind prelucrarea datelor cu caracter personal: REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), prin care se reglementează în mod explicit activitățile de procesare a datelor cu caracter personal, calitățile entităților juridice ce procesează date cu caracter personal, rolurile și responsabilitățile acestora.

T