SHKOLLA PËR INTEGRIM EUROPIAN

Ligjerata e Hapur/Open Lecture/Otvoreno predavanje


  Ligjeratë e hapur nga z. Augustin Palokaj

                                      
Regjistrohuni për ligjëratën e hapur “Zhvillimet aktuale në raportet BE-Kosovë: Hapat e mundshëm (apo të pamundshëm) në raportet e ardhshme”

Ligjërues: Agustin Palokaj | Moderator: Kushtrim Sadiku| Vendi: Salla ORION, Prishtinë | Ora: 10:00

 
Cilat janë zhvillimet aktuale në raportet BE-Kosovë? Çfarë pritet për liberalizimin e vizave për Kosovën? Si ndikojnë ato në dialogun Kosovë-Serbi dhe më tej? Çfarë thotë Raporti i Vendit dhe cilët janë hapat e mundshëm (apo të pamundshëm) në raportet e ardhshme mes Kosovës dhe BE-së?

 
Këto dhe pyetje të tjera me rëndësi do të trajtohen në mënyrë konkrete dhe të drejtpërdrejtë në ligjëratën e hapur mbi sfidat e Integrimit Europian nëpër të cilat po kalon Kosova.


Regjistrimi është i obligueshëm dhe vendet janë të kufizuara. Përparësi do t’u jepet atyre që shprehin të parët interesimin për pjesëmarrje. Për t’u regjistruar, ju lutemi plotësoni informatat e kërkuara më poshtë.

 

Për shkak të vendeve të kufizuara, të interesuarit inkurajohen fuqimisht që të regjistrohen sa më parë për pjesëmarrje.


T