Question Title

* 1. Bokvillanin perjantaiklubit ovat ohjelmallisia ja pääsymaksuttomia yhteisiä illanistujaisia. Kevään 2019 ohjelmassa oli taikuutta, stand uppia, aikuisille suunnatua nukketeatteria ja Drag Show! Millaista ohjelmaa toivoisit klubeille jatkossa?

Question Title

* 2. Haluaisitko sinä esiintyä Bokvillanin perjantaiklubilla? Perjantaiklubin esiintyjille maksetaan pieni palkkio. Muista kirjoittaa yhteystietosi kyselyn loppuun. Kerro myös millaista ohjelmaa toisit tullessasi.

Question Title

* 3. Millaisia kursseja toivoisit Kääntöpaikalle ja Bokvillaniin syksyllä 2019?

Question Title

* 4. Toimintamme tässä laajuudessa ei olisi mahdollista ilman mahtavia vapaaehtoisiamme. Oletko sinä kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Arabian asukastaloilla? Millaisesta vapaaehtoistoiminnasta olet kiinnostunut? Toimintaan voit osallistua kerran kahdessa kuukaudessa tai vaikka joka viikko. Rooleja on isoja ja pienempiä, kaikesta on iso apu. Muista jättää yhteystietosi alle, jos haluat kuulla vapaaehtoistoiminnastamme lisää.

Question Title

* 5. Rakastamme kaikenlaista palautetta. Mikä on toiminut hyvin? Miten voisimme parantaa toimintaamme?

Question Title

* 6. Arvomme kaikkien vastanneiden kesken lahjakortin Kaffila Bokvillaniin. Jätäthän meille yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.

0 of 6 answered
 

T