Nextdoor zoekt de 12 Gouden Buren van Nederland!

Wat leuk dat je jouw Gouden Buur wilt nomineren voor de zesde editie van Nextdoor's Gouden Buur Award!

We zijn erg benieuwd waarom jouw buur Goud waard is en hoe je hem of haar in het zonnetje wilt zetten in aanloop naar Burendag op 24 september. Misschien wel samen met buurtgenoten?

Nomineren kan tot 8 september, hierna selecteert Nextdoor in iedere provincie de meest inspirerende nominatie. Is dit de nominatie van jouw Gouden Buur? Dan krijg je de unieke Gouden Buur Award per post toegestuurd en een verrassingspakketje om jouw uitreiking nog feestelijker te maken! Is jouw buur het niet geworden? Dan kan je hem of haar alsnog in het zonnetje zetten via de digitale Gouden Buur Award die je halverwege september per e-mail ontvangt.

Question Title

* 1. Waarom is jouw buur Goud waard? (beschrijf in minimaal 100 karakters)

Question Title

* 3. Hoe ben jij van plan om jouw buur in het zonnetje te zetten en de Gouden Buur Award uit te reiken? (beschrijf in minimaal 100 karakters)

Question Title

* 5. Misschien wordt jouw buur wel de Gouden Buur van de provincie! Welke informatie kunnen we op de Award zetten?

Question Title

* 6. Wat is jouw huisadres en e-mailadres, zodat we de (digitale) award naar je toe kunnen sturen? 

Question Title

* 7. We vinden het leuk om de mooiste verhalen te delen op onze blogpagina of met lokale mediacontacten. Mogen we jou hiervoor benaderen?

Question Title

* 8. Na het invullen van alle velden verstuur je de nominatie door op de 'deel'-knop hieronder te klikken. Jouw nominatie wordt dan verstuurd en hiermee bevestig je ook dat je akkoord bent met de voorwaarden.

Het is de vijfde keer dat Nextdoor de Gouden Buur(t) Award organiseert. Met de waardering die jij geeft staat jouw Gouden Buur in een mooi rijtje unieke buren in Nederland. Een klein gebaar met grote impact, want is waardering niet het meest waardevolle cadeau om te krijgen van je buren? Dank je wel voor je nominatie! Zo maken we met elkaar de buurt een stukje vriendelijker en een fijne plek om te wonen.

T