За љубителите на поезијата.
Оние кои пишуваат и оние кои уживаат во неа.
Ве покануваме на 25-ти Јануари, во 12 часот, во Универзитетската библиотека Св. Климент Охридски, во Битола.
Песните што ќе ги читаме можат да бидат лични, но можат да бидат и од нашите омилени автори. Но поканети се и оние кои едноставно уживаат во нотите на пишаниот збор.

Настанот е организиран од фб групата Размена на книги и книжевни муабети, во соработка со Универзитетската библиотека Св Климент Охридски од Битола

Question Title

* 1. Име и презиме

Question Title

* 2. Ваш е маил

Question Title

* 3. Со вашето присуство

0 of 3 answered
 

T