Predstavitev Fulbright programa in štipendij za raziskovalno gostovanje doktorskih študentov v ZDA

Fulbright program je najprestižnejši mednarodni program izmenjav, namenjen krepitvi mednarodnega razumevanja med ljudmi v ZDA in po svetu. V okviru tega programa vsako leto na raziskovalno gostovanje v ZDA iz Slovenije odhajajo doktorski študenti in doktorji znanosti.
 
EducationUSA center v Ljubljani v sodelovanju z Veleposlaništvom ZDA v Ljubljani ter Kariernimi centri Univerze v Ljubljani, Univerze v Mariboru in Univerze na Primorskem organizira predstavitev Fulbright programa za študente. K udeležbi so vabljeni:
  • doktorski študenti in
  • magistrski študenti in drugi, ki se nameravajo vpisati na doktorski študij v Sloveniji in v okviru tega študija sodelovati v  Fulbright programu.
Ob prijavi je potrebno izbrati lokacijo, kjer se želite udeležiti predstavitve, pri čemer lahko izberete katerokoli lokacijo ne glede na to, ali ste študent na tej ali drugi izobraževalni ustanovi.

Vse udeležence hkrati obveščamo, da gre za javno prireditev, kjer je možno fotografiranje in snemanje s strani organizatorjev ter uporaba teh gradiv za namene promocije, vključno z javno objavo.

Question Title

Udeležil se bom predstavitve:

T