Screen Reader Mode Icon

Voluntariat de familie

Chestionar pentru voluntari

Vom explora barierele și oportunitățile privind Voluntariatul de familie în șase țări europene diferite. Scopul nostru este să dezvoltăm metode care să poată fi folosite și de alte organizații, pentru a permite membrilor unei familii să facă voluntariat împreună.

Voluntariatul de familie este întâlnit în mod obișnuit în Statele Unite ale Americii și Canada de mai mulți ani. Prin acest proiect Erasmus+, vom explora Voluntariatul de familie în Belgia, Croația, Germania, Irlanda, Norvegia, România, precum și în toată Europa.

Voluntariatul de familie este o activitate ce implică cel puțin o persoană din familia extinsă sau din gospodărie, aparținând unor generații diferite și realizând împreună activități de voluntariat.

Completarea acestui scurt sondaj ar trebui să dureze în jur de 6 minute.

Question Title

* 1. Numele tău

Question Title

* 2. Am vârsta cuprinsă între

Question Title

* 3. Gen

Question Title

* 4. Ai participat vreodată în activități de tip Voluntariat de familie? (să faci voluntariat alături de un membru al familiei tale)

Question Title

* 5. Care ai considera că sunt barierele care v-ar împiedica pe tine și familia ta să vă alăturați unui program de Voluntariat de familie? (bifează toate cele care se aplică)

Question Title

* 6. Din punctul tău de vedere, care ar putea fi beneficiile Voluntariatului de familie? (bifează tot ce se aplică)

Question Title

* 7. Ce ar face mai ușoara implicarea ta în Voluntariatul de familie?

Question Title

* 8. Ce fel de sarcini/proiecte ți-ar plăcea să realizezi alături de familia ta?

Question Title

* 9. Ești interesat să afli mai multe despre Voluntariatul de familie?

Te rugăm să introduci adresa ta de e-mail  mai jos și te vom ține la curent cu Voluntariatul de familie și despre activitatea din cadrul acestui proiect Erasmus + (Dacă ai vârsta sub 18 ani, ar trebui să soliciți permisiunea părinților tăi înainte de a adăuga adresa de e-mail personal). (Te rugăm să reții că aceasta variantă este opțională ).

Îți mulțumim pentru timpul acordat completării chestionarului nostru!
0 din 9 cu răspuns
 

T