Welkom bij onze enquête

Horse & Country TV is de enige Nederlandse televisiezender voor liefhebbers van paarden en het landleven. H&C TV is de afgelopen jaren goed bekend geraakt bij de grote groep paardenliefhebbers en is in heel Nederland 24/7 te ontvangen.

H&C TV biedt het beste van de Nederlandse én internationale paardensport. Er zijn workshops van beroemde horsemanship trainers en masterclasses van de bekendste ruiters. Het eigen programma Passe Partout brengt een blik achter de schermen bij alle grote Nederlandse evenementen zoals Jumping Amsterdam, CHIO Rotterdam, Indoor Brabant en Horse Event. Ook vind je er speelfilms over paarden en programma’s over reizen en avonturen met paarden, over honden en over het boerenleven. Voor de jongsten zijn er dagelijks afleveringen van de Penny TV Show en Wendy.

Naast de samenvattingen van de grote paardensportevenementen, bijvoorbeeld van alle FEI Wereldbeker Dressuur- en Springwedstrijden, worden veel wedstrijden ook live uitgezonden, zoals bijv de Grand Prix van Genève.

We krijgen hele enthousiaste reacties van onze kijkers maar we willen onszelf natuurlijk steeds blijven verbeteren. Daarom zijn we zeer geïnteresseerd in uw mening over Horse & Country TV en uw behoefte naar het soort programma’s dat we uitzenden.

Graag zouden we u willen vragen de volgende vragen te beantwoorden.
Het zal niet meer dan +/- 3 minuten uw tijd nemen.

T