Question Title

* TIETOSI

Question Title

* Ymmärrän että rekisteröitymällä osallistumaan tähän opettajien koulutusohjelmaan, annan suostumukseni tietojeni jakamiseen EntreComp for Teachers -projektin osallistujakumppanien kesken, ja että minuun tullaan olemaan yhteydessä tulevaan koulutukseen osallistumisen päivämääristä.

Question Title

* Tietojesi käyttö
Tämä kyselylomake on osa EntreCompEdu.eu -projektia (590183-EPP-1-2017-1-UK-EPPKA3-PI). Tietoja kerää EntreCompEdu-tutkimusryhmä osana tämän eurooppalaisen Erasmus + -rahoitetun hankkeen arviointiprosessia. Tiedot analysoidaan ja käsitellään luottamuksellisina. Vain EntreCompEdu-projektiryhmän jäsenillä on pääsy näihin tietoihin. Nimettömät vastaukset koostetaan osaksi tutkimusjulkaisua, joka on saatavana EntreCompEdu:n verkkosivustolla ja asiakirjoissa. Tietoja ei myydä eikä muuten toimiteta EntreCompEdu-projektin ulkopuolisille osapuolille. Vastaamalla kyselyyn annat samalla suostumuksen tietojen käyttämiseen tutkimustarkoituksessa. Ellet anna suostumusta käyttää tietojasi tai sinulla on jotain muita kysymyksiä kyselystä, lähetäthän sähköpostia Elin McCallum – elin@bantani.com.

Question Title

* Tehtäväsi opetuksessa:

Question Title

* Jos olet opettaja, mitä oppiainetta opetat?

Question Title

* Kuinka monta vuotta sinulla on opettajakokemusta?

Question Title

* Oletko ollut aiemmin mukana opetussuunnitelmassa, johon liittyy yrittäjyyskoulutusta?

Question Title

* Onko EntreComp sinulle tuttu?

Question Title

* ·       Mikäli sinut hyväksytään osallistujaksi koulutusohjelmaan antamiesi tietojen perusteella, sinulle saat erikseen kutsun osallistua verkossa tapahtuvaan EntreCompEdu-koulutusohjelmaan LoopMe-alustan kautta. Alustaa ylläpitää MeAnalytics, joka on EntreComp for Teachers -projektin kumppani. EntreComp for Teachers -projektitiimi kerää tietoa osallistumisestasi eurooppalaisen Erasmus+ -rahoitteisen projektin arviointia ja tutkimusta varten. Kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen tieto analysoidaan ja käsitellään erittäin luottamuksellisena. Vain EntreCompEdu-koulutusohjelmasta vastaavilla [HL1] [LO2] on pääsy tietoon.  Nimettömiä vastauksia ja tutkimustuloksia voidaan käyttää osana ohjelman arviointia ja/tai tutkimusjulkaisuja, jotka tulevat saataville EntreCompEdu-ohjelman verkkosivuille ja muiden dokumenttien kautta. Tietoja ei myydä eikä muuten anneta EntreComp for Teachers -projektin ulkopuolisille. Antamalla suostumuksesi vahvistat ymmärtäväsi tietojen käyttötarkoituksen. Jos sinulla on kysyttävää tämän projektin arvioinnista ja tutkimuksesta tai haluat perua suostumuksesi, olethan yhteyksissä Elin McCallum osoitteessa entrecompeduonline@bantani.com

Question Title

* Miten kuulit EntreCompEdu-koulutusohjelmasta?

Kiitos ilmoittautumisesta koulutukseen.

Otamme sinuun yhteyttä ja saat tiedon avoinna olevan verkkokoulutusohjelman päivämääristä

EntreCompEdu-tiimi:

LUT University (FI) www.lut.fi
University of Wales Trinity Saint David (lead) www.uwtsd.ac.uk
Bantani Education (BE) www.bantani.com
European Business Summit (BE) www.ebsummit.eu
Go Antwerpen (BE) www.g-o.be
Innogate to Europe (ES) www.innogatetoeurope.eu
MateraHub (IT) www.materahub.com
Me Analytics (SE) www.loopme.io
NCDIEL (MK) www.ncdiel.mk

Question Title

Kuva
0 / 11 vastattu
 

T