Drage studentkinje i dragi studenti,

Pred vama je upitnik za prijavu na obrazovni program Studije budućnosti. Upitnik se sastoji od 26 pitanja, od kojih su neka zatvorenog, a neka otvorenog tipa i tiču se vaših interesovanja i motivacije za učešće na ovom programu. Za popunjavanje upitnika je potrebno do 25 minuta.
 
Kako biste uspešno popunili formular, unapred spremite dve preporuke (od kojih jedna mora biti akademska), transkript ocena, esej na temu „Da li će androidi sanjati bolje društvo?“. Prilikom maštarenja za esej, osvrnite se i na program Studija budućnosti i viziju Beogradske otvorene škole - tu sigurno možete pronaći korisne sadržaje. Esej treba da sadrži od 500 do 600 reči. Takođe, potrebno je napisati biografiju u ovom formatu.

Svi podaci o kandidatu/tkinji prikupljeni kroz ovaj upitnik namenjeni su isključivo za selekciju studenata/kinja Studija budućnosti u akademskoj 2021/2022. godini i biće dostupni isključivo komisiji za odabir novih polaznika i polaznica.

Ukoliko budete imali pitanja i/ili nejasnoća, kontaktirajte nas na upis2021@bos.rs. Konkurs je otvoren do petka, 10. septembra u 23:59.

Srećno,

Profesionalni tim Studija budućnosti

T