AJUTAȚI-NE SĂ MODELĂM PENTRU VIITOR PERSONALUL DIN DOMENIUL SPORTULUI

Dragă coleg/ă,

Vă mulţumim pentru timpul alocat completării acestui important sondaj de opinie.
 
Sondajul este parte a proiectului ESSA-Sport, finanțat de către Comisia Europeană în cadrul proiectului Erasmus + şi coordonat de Observatorul European al Sportului şi al Ocupării Forţei de Muncă (EOSE).

Aceasta reprezintă o iniţiativă transnaţională acoperind întreaga Uniune Europeană, beneficiind de implicarea a 18 parteneri naţionali şi a 5 reţele europene.
Titlul complet al proiectului este Alianţa pentru Competenţele Sectorial Europene pentru Activităţi Fizice şi Sportive.

Scopul proiectului este de a îmbunătăţi oferta de competenţe pentru acest domeniu. Opiniile angajatorilor sunt vitale pentru succesul proiectului, şi rezultatele sondajului de opinie vor fi utilizate pentru a informa:
  • 28 de rapoarte naţionale şi planuri de acţiune privind abilităţile din domeniul sportiv – câte unul pentru fiecare stat membru al UE;
  • prima analiză considerabilă la nivelul UE a ocuparii forţei de muncă şi a competenţelor în întregul sector;
  • primul Summit UE privind Competenţele pentru domeniul sportului, care va fi organizat în 2019.
Scopul nostru este de a prezenta atât opiniile angajatorilor asupra realităţilor şi provocărilor cu care se confruntă domeniul sportului, care se dezvoltă, se schimbă şi devine tot mai important pentru viitorul social şi economic al Europei, câtşi de a face recomandări în vederea unor acţiuni viitoare.
 
AVEM NEVOIE DE OPINIILE DUMNEAVOASTRĂ. Completând chestionarul veţi furniza dovezi vitale din ţara dumneavoastră, care vor:
  • influenţa luarea de măsuri în educaţie şi formarea profesională, pentru a fi siguri că sectorul dispune de forţa calificată de muncă a profesioniştilor şi voluntarilor, de care are nevoie pentru a reuşi;
  • să ajute la formarea sugestiilor și propunerilor legate de angajare și carieră.
Chestionarul nu ar trebui să vă ia mai mult de 25 de minute pentru completare, iar răspunsurile dumneavoastră vor fi tratate anonim şi confidenţial. Datele vor fi prelucrate în conformitate cu Regulamentul General European Privind Protecţia Datelor (GDPR).

Dacă aveţi nevoie de orice fel de asistenţă privind completarea chestionarului, vă rugăm să contactaţi coordonatorul dvs. naţional ESSA – Sport: Institutul Naţional de Cercetare pentru Sport, Bucureşti, B-dul Basarabia, nr. 41A, office@sportscience.ro

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al proiectului: www.essa-sport.eu 

Cu stimă,

Echipa Managerială a proiectului ESSA-Sport
 This project has been funded with support from the European Commission. This online survey reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
 
2% of survey complete.

T