Planul de acțiune East Portland (East Portland Action Plan, EPAP) încearcă să înțeleagă modul în care comunitatea East Portland gestionează modificările datorate COVID-19 pentru a determina modalitatea in care va putem veni in ajutor în acest moment.

Suntem în procesul de creare a unui fond de sprijin comunitar pentru organizații care ajută oamenii situati in East Portland cu nevoile lor cele mai urgente. Aceasta include mâncare, adapost, ajutor cu utilități, servicii de traducere sau interpretare și multe altele. Se va acorda prioritate organizațiilor care sprijină BIPOC, imigranți, refugiați, persoane cu dizabilități și persoane LGBTQIA +.

Apreciem foarte mult că vă faceți timp pentru a vă împărtăși ideile cu noi. Formularul dvs. va fi păstrat confidențial, dar dacă doriți să va înscrieți intr-o tombolă pentru un card cadou de 50 USD pentru un supermarket, vă rugăm să lăsați informațiile de contact la sfârșitul chestionarului.

Aveți întrebări despre acest chestionar? Vă rugăm să trimiteți un e-mail către reprezentantul EPAP Advocate JR Lilly, jr.lilly@portlandoregon.gov sau către co-directorul EPAP, Sabina Urdes, Sabina.urdes@gmail.com.

Question Title

* 1. Care este varsta Dvs.?

Question Title

* 2. În ce zona din East Portland locuiți?

Question Title

* 3. Care este situația locuintei dvs. în acest moment?

Question Title

* 4. Care dintre următoarele categorii descrie statutul dvs. de angajare?

Question Title

* 5. Care sunt veniturile dvs. medii anuale pentru gospodărie?

Question Title

* 6. Vă rugăm să selectați rasa sau etnia cu care vă identificați:

Question Title

* 7. Ce limbă se vorbește mai ales acasă la Dvs.?

Question Title

* 8. Identitatea dvs. de gen:

Question Title

* 9. Orientarea dvs. sexuală este (vă rugăm să selectați toate cele aplicabile):

Question Title

* 10. Sunteți o persoană cu dizabilități?

Question Title

* 11. Ați fost afectat negativ de restrictiile datorate coronavirusului (COVID-19)?

Question Title

* 12. Dacă ați răspuns DA la întrebările de mai sus, vă rugăm să explicați ce vreți să spuneți.

Question Title

* 13. De ce ai nevoie pentru a rămâne acasă in siguranta aflandu-va în carantină sau în autoizolare? (Vă rugăm să selectați toate cele care se aplică)

Question Title

* 14. În prezent aveți o casă sau un adăpost în care vă simțiți în siguranță?

Question Title

* 15. Având în vedere circumstanțele dvs. personale, cât de ușor vă este să accesați beneficii (cum ar fi asigurarea de șomaj sau asigurarea de sănătate) sau ajutor alimentar, utilitar sau ajutor financiar? (Scrieți de la 1 la 10, 1 fiind „aproape imposibil” și 10 „foarte ușor”)

0 10
Clear
i We adjusted the number you entered based on the slider’s scale.

Question Title

* 16. Care a fost cea mai mare provocare a Dvs. de când ordinul executiv restrictional al guvernatorului Kate Brown a intrat in vigoare? (vă rugăm să selectați toate cele care se aplică)

Question Title

* 17. Dacă doriți să participati la o tombolă pentru un card cadou pentru un supermarket în valoare de 50 $ răspunzand la acest chestionar, vă rugăm să trimiteți informațiile de mai jos:

Question Title

* 18. Dacă doriți să primiți informații despre fondul de asistență-suport al comunității EPAP sau despre activitatea noastră de advocacy, vă rugăm să vă scrieți e-mailul sau să scrieți „ca mai sus”, dacă ne-ați dat deja informațiile dvs.

T