Locatie: Van der Valk Utrecht, Winthontlaan 4 -6, Utrecht
Kosten: geen
Datum: Zondag: 10 December 2023
Agenda:
   Bijpraten met koffie/thee 9-10h
   10 - 12h Programma (1)
   12 - 14h Lunch en rust
   14 - 15h Programma (2)
   15 - 15.30 Pause
   15.30 - 17h Programma (3)
    17 - 18h Borrel
    Evtl. na 18h: Diner (voor eigen rekening)  
 
Een dagje samen veilig en gezellig sporten in een mooie locatie met lieve mensen. Het wordt zogezegd een heerlijk dagje zelfzorg. Want goed voor je lijf zorgen kan heel lekker en leuk zijn! De dag wordt gehouden ter promotie van het Energy4OI Fitness Programma, dat op 1 Januari 2024 van start gaat met een volledig vernieuwde app.
 
Op de sportdag zullen er verschillende sportinstructeurs en fysiotherapeuten aanwezig zijn met kennis van OI. Er zal voldoende gelegenheid zijn om lekker te bewegen en oefeningen te doen. Deze oefeningen zullen goed worden uitgelegd en gezamenlijk worden uitgevoerd, natuurlijk aangepast op een manier die recht doet aan de mogelijkheden van ons eigen lijf. We gaan ook met elkaar in gesprek rond het onderwerp van bewegen en sporten met OI.

Voor dit evenement werken wij nauw samen met het Isala Beweegcentrum om de nadruk leggen op verantwoord sporten. De VOI helpt ook mee om de dag bekend te maken bij iedereen. Iedereen is van harte welkom. Er kunnen maximaal 70 personen deelnemen. Dus geef je snel op!
 
 
Wij kijken uit naar een leuke dag! 

Energy4OI  Team
Tahné, Sander en Dagmar
 

Question Title

* 1. Voornaam

Question Title

* 2. Achternaam

Question Title

* 3. E-mail

Question Title

* 4. Mobiel nummer

Question Title

* 5. Met hoeveel personen kom je?
Geef de namen van eventuele extra personen hier op.

Question Title

* 6. Wij willen op de dag foto's maken om het Energy4OI programma te ondersteunen bijvoorbeeld via social media. Laat weten of dit mag van jou of liever niet.

Question Title

* 7. Wij zoeken enkele personen die bereid zijn om een oefening op te nemen voor de Energy4OI App. Wil je dat liever niet, ben je net zo goed welkom, natuurlijk!

Question Title

* 8. Overige informatie/vragen. 

T