ΦΟΡΜΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. θα σας ενημερώνει πρώτους για τις δράσεις και τα προγράμματα του

Question Title

* 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ

Question Title

* 2. Διάβασα και αποδέχομαι την πολιτική απορρήτου

To Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, Βασ. Σοφίας 133, 11521 Αθήνα, Τηλ.: (210) 6401477, Fax: (210) 6401478 email: elikar@elikar.gr., ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας, ζητάει την συναίνεσή σας για να σας στέλνει τις περιοδικές εκδόσεις στη διεύθυνσή σας, ενημερωτικό υλικό (newsletter) στο e-mail σας ή/και μέσω sms για τις δράσεις και τα προγράμματά του. Το e- mail σας, o αριθμός του κινητού σας, καθώς και η διεύθυνσή σας θα χρησιμοποιείται μόνο από τo ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. και δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους, ακόμα και αν η επικοινωνία αφορά κοινά προγράμματα δράσης με άλλες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις / Ιδρύματα/ Φορείς ή εταιρίες, με τις οποίες το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. διατηρεί συνεργασία.

Η συγκατάθεση σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσω του συνδέσμου elikar.gr/gdpr, όπου μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας και να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για να συνεχίσετε να λαμβάνετε το περιοδικό και ενημερωτικά newsletter, με fax ή μέσω ταχυδρομείου αποστέλλοντας την υπογεγραμμένη σελίδα στο ΕΛ.Ι.ΚΑΡ.
Μόλις μας δηλώσετε το e-mail σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μας έχετε δώσει συγκατάθεση για την αποστολή περιοδικού και των newsletter του ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. Η δήλωση συγκατάθεσης σας θα τηρείται για όσο χρόνο σας αποστέλλεται ενημερωτικό υλικό από το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ και πάντως όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή της αποστολής του.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση σας, ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter «Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε αυτό το e-mail, μπορείτε να διαγραφείτε εδώ» ή καλώντας στο 210 6401477.

Έχετε δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής, φορητότητας, περιορισμού της επεξεργασίας, εναντίωσης/ ανάκλησης της συγκατάθεσής σας, το οποίο μπορείτε να ασκήσετε με αποστολή αίτησης στο ΕΛ.Ι.ΚΑΡ. (Βασ. Σοφίας 133, 11521 Αθήνα), ή με e-mail στο elikar@elikar.gr. Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/).

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

T