Bevezető

Ezzel a kérdőívvel a 2021-22-es E.ON EnergiaKözösségek évadban résztvevők tapasztalatait, eredményeit szeretnénk összegyűjteni azzal kapcsolatban, hogy: Sikerült-e a vállalásokat teljesíteni? Kaptatok-e ötletet, motivációt új vállalásokra? Tanultatok-e valami mást, akár nem várt dolgot?

A *-gal megjelölt kérdésekre kötelező választ adni.
 
FONTOS! Kérjük, őszintén töltsétek ki a kérdőívet! Pontot a versenyben csak arra adunk, hogy kitöltötték-e, a tartalomra nem! Tehát nem vonunk le pontot, ha nem sikerült valamit teljesíteni, nyugodtan áruljátok el :)
 

Adatgyűjtés és adatkezelés

A kérdőív kitöltése és az EnergiaKözösségek programban való részvétel önkéntes. A kitöltött kérdőívet kizárólag a GreenDependent Intézet szakértői olvassák, a GreenDependent adatkezelési szabályzatának és irányelveinek figyelembe vételével és betartásával.

Kérjük, olvassátok el Jogi és adatvédelmi nyilatkozatunkat, ahol részletes tájékoztatást adunk arról, hogy az adatok feldolgozása hogyan és milyen módon történik, illetve miként felel meg a projekt az Európai Unió adatvédelmi szabályzata (GDPR) által előírt követelményeknek.


A GreenDependent csapata

Question Title

* A háztartás/család neve, ahogy a versenyben szerepeltek (a nevet a felmérés semmilyen értékelésében nem fogjuk közzétenni, kizárólag azért kérdezzük, hogy ha kérdésünk van, meg tudjuk keresni benneteket):

T