Question Title

* 1. Vă rugăm să alegeți intervalul în care se află vârsta dumneavoastă.

Question Title

* 2. Cunoașteți stațiunea Năvodari – Mamaia Nord? (Dacă răspundeți cu NU vă rugăm să treceți direct la întrebarea nr.8)

Question Title

* 3. Care este părerea dvs. despre stațiunea Năvodari – Mamaia Nord ca destinație turistică pentru vacanța dvs. de odihnă?

Question Title

* 4. Care este părerea dvs. despre stațiunea Năvodari – Mamaia Nord ca destinație turistică pentru participarea la un eveniment business?

Question Title

* 5. Care din atracțiile turistice din stațiunea Năvodari – Mamaia Nord vă atrag cel mai mult? (ordonați de la 1 la 10 cu 1 fiind cea mai atrăgătoare și 10 cea mai neatrăgătoare)

Question Title

* 6. Ce atracții turistice sau alte elemente considerați că ar trebui îmbunătățite la nivelul stațiunii Năvodari – Mamaia Nord pentru a deveni mai atrăgătoare pentru dvs. în calitate de turist?

Question Title

* 7. Ce atracții turistice sau alte elemente considerați că ar trebui îmbunătățite la nivelul stațiunii Năvodari – Mamaia Nord pentru a deveni mai atrăgătoare pentru dvs. în calitate organizator / participant la evenimente business?

Question Title

* 8. Care sunt elementele/atracțiile turistice pe care le-ați vedea necesare unei stațiuni turistice pentru a vă determina să o alegeți ca destinație și să cheltuiți cât mai mulți bani în aceasta?

T