Væsentlige fakta, som alle har brug for at vide om Peyronies sygdom og dens behandling

Question Title

Image
Den ottende mest almindelige leverkræft hos stærkt aktive australske mænd, Payronies sygdom, kan påvises hos patienter inden for en måned efter diagnosen, sagde kirurger onsdag, som en overfladestudie, hvor mennesker, der gennemgik visse forventede behandlinger, testede positive.

"Når vi ser disse patienter efter 2 måneder, som kan være så lidt som en til en måned, opdager vi disse hos patienter inden for en," fortæller Melody Williams, en konsulent hepatolog ved Manawatu Regional Hospital i Auckland, New Zealand, til Reuters Health af telefon.

Williams, der er involveret i et projekt, der understøtter den australske regerings forskning i, hvordan tumorer dannes i leveren, sagde, at hendes team opdagede Payronies sygdom, som rammer flere mænd i det nordlige Auckland end omkring 100 000 mennesker.

Hun sagde, at omkring 20.000 australiere dagligt havde sygdommen, og forekomsten af ​​tilbagefald var høj.

Williams sagde, at levercancerlægemidlet azacitidin “ikke virkede hos mennesker, vi så på, som vi oprindeligt troede, det gjorde. Tumorerne i leveren blev større. ”

”Vi ved nu, at folk, der brugte azacitidin, burde have været mere forsigtige med,” sagde hun.

Hun pegede på undersøgelser, der har bekræftet, at opfattelsesadfærdsproblemer er mulige hos patienter med lav testosteron.

Patienter med Payronies sygdom vil have en normal reproduktiv funktion og normal sædfunktion, sagde hun, men vil have udviklet en stor procentdel af leverkræft i de kommende år.

Williams sagde, at forskningen viste, at Kaposis sarkom normalt opdages i årtierne efter endokrin terapi. I Gleason-undersøgelsen blev 2.060 mænd med Kaposis sarkom fulgt i mindst 45 år.

Undersøgelsen blev ledet af Dr. Jimmie Walker, nu ved Central Queensland Brain Tumor Research Center. I Gleason-undersøgelsen blev kræft, der involverede Kaposis sarkom, påvist i gennemsnit i næsten tre årtier.

”Det er svært at slippe af med,” sagde Williams. "Folk, der er overvægtige, overvægtige eller har diabetes, har en højere risiko."

Da hun blev spurgt, om hun var bekymret for, at nogle mennesker, der fik azacitidin rapporterede graviditet, sagde Williams: ”Jeg kan godt lide mine patienter; Jeg er ikke bekymret. ”

Brystkræft er også mere almindelig hos kvinder og mænd med blærekræft.

"Hvad vi har fundet er, at det at have en tung alkoholbelastning, som generelt er en funktion af det mandlige hormon, testosteron, tidligt i vækstfasen er mere forbundet med en højere grad af progression til kræft," sagde Williams.

"Overdreven alkoholindtagelse under graviditet er forbundet med en 10 gange øget risiko for kræft i bugspytkirtlen," sagde Michael Passos, der arbejdede sammen med Gibson efter Gleason-undersøgelsen.

"Hos mænd er hormonforstyrrelser af tidlig type forbundet med en tredoblet øget risiko for endometriecancer og kolorektal cancer."

Den fulde undersøgelse, der er blevet offentliggjort online på fortryksdatabasen bioRxiv., Er planlagt til at blive national i juni 2019.

T