Uvod

Poštovani, pred Vama je potpuno anonimna anketa koja se provodi u sklopu mapiranja hrvatske glazbene industrije, a s ciljem osiguravanja poboljšanja uvjeta rada i djelovanja glazbenika u Hrvatskoj. Obradu podataka izvršiti će mađarska konzultantska tvrtka Candole Partners, koja je već provela slične ankete s više od 2000 glazbenika i glazbenih djelatnika u ovom dijelu Europe. Nijedan pojedinačni odgovor neće biti dostupan niti jednoj hrvatskoj instituciji, već će im biti dostupni samo statistički obrađeni podaci. 

Anketa sadrži pitanja vezana uz osnovne podatke i prekretnice Vaše glazbene karijere, ili karijere vezane uz glazbu, kao i pitanja vezana uz Vaše nastupe, snimljene izvedbe, skladbe, prihode i troškove. Neke od tih informacija su povjerljive, no još jednom ističemo da je riječ o potpuno anonimnoj anketi.
Molimo dajte nam što točnije informacije. Vjerujemo da razumijevanje materijalnih okolnosti Vaših nastupa uživo, kao i snimljenih izvedbi, te njihova usporedba s glazbenicima iz tri druge države može pružiti dragocjene podatke svim glazbenicima, njihovom menadžmentu, publisherima, koncertnim promotorima i organizacijama za kolektivno ostvarivanje prava, kako bi uz ta saznanja mogli bolje plasirati i promovirati hrvatsku glazbu.

Potpuno anonimna anketa svih onih koji sudjeluju u hrvatskoj glazbenoj industriji jedini je način prikupljanja informacija za obradu u kvalitetne statističke podatke.

Question Title

* 5. Biste li rekli da živite u:

Molimo izabrati samo 1 odgovor koji najbolje odgovara stanju Vaše karijere

Question Title

* 7. Tko Vas je zatražio da ispunite ovu anketu?

T