Regisztrációs kérdőív

A zeneipar színes világ: a legtöbb szakember több feladatkörben is kipróbálja magát. Ezen a listán jelölje meg legyen szíves azokat a feladatköröket, amelyekben ön jártasnak érzi magát, és amelyekben szeretne szakmai véleményt formálni, vagy amely feladatkörökhöz kapcsolódó szakmai programjainkról, pályázati lehetőségeinkről, kutatási eredményeinkről információt szeretne kapni. Csak olyan meghívókat fog kapni, amelyek az Ön zeneipari területével kapcsolatosak. Jelenleg leginkább ahhoz kérnénk a hozzájárulását, hogy a pályázatainkat előkészítő kérdőívvel május elején megkereshessük.

Question Title

* 1. Azok a zenei feladatkörök (véletlenszerű sorrendben) amelyekkel kapcsolatban érdekli valamilyen kutatásunk, pályázati lehetőségünk vagy szakmai programunk.

Kérjük, hogy adja meg személyes adatait! Az adatait kizárólag abból a célból kezeljük, hogy az Ön által engedélyezett módon értesítsük Önt a Cseh Tamás Programiroda számára készülő anonim kérdőívekről, szakmai rendezvényekről és pályázati lehetőségekről. (Mindegyik felhasználást a következő kérdésben külön engedélyezheti vagy megtilthatja.) 

Question Title

* 2. Kérjük, hogy a regisztrációhoz adja meg személyes adatait

Az alábbiakban engedélyezheti, hogy milyen célra használjuk az Ön e-mail címét. A Cseh Tamás Programiroda szakmai- és pályázati lehetőségeiről kérhet értesítőt, illetve arról, ha valamilyen a fent megadott szakterületébe tartozó kutatási anyagunk elkészült. Ebben az esetben az Ön adatait a Cseh Tamás Programiroda kezeli, amíg Ön e-mailben nem kéri az adatai törlését. Az anonim kérdőíveket a közép-európai zeneipari adatbázisokat készítő CEEMID készíti el. Ha a kérdőíves felmérésekben részt kíván venni, akkor adatait a CEEMID kezeli kizárólag abból a célból, hogy az Ön e-mail címére meghívót küldjün anonim kérdőív kitöltésre, így az Ön kérdőívekre adott válaszai elkülönülnek az Ön személyes adataitól. Az engedélyezett céltól függően évi 1-8 emailre számíthat.

A kérdőívekre való feliratkozás garantálja azt, hogy az Ön véleménye is figyelembe legyen véve a pályázati célok és feltételek meghatározásában. 

Question Title

* 3. Milyen célokra kereshetjük meg Önt e-mailben?

Minden erőfeszítésünk ellenére a nagyobb városokból kapjuk a legtöbb választ. Szeretnénk minél több kistelepülési iskolába, diákönkormányzathoz, művelődési házba, koncerthelyszínre, diszkóba, apró fesztiválhoz, civil szervezethez eljutni kérdéseinkkel, hogy segíthessünk. Magánszemélyek adatait a hozzájárulásuk nélkül nem kezeljük: ha ilyen helyezn dolgozó kollégája van, kérjük, küldje el neki ezt a regisztrációs linket.

Ha ilyen intézményre fel tudja hívni a figyelmünket (intézmény neve, honlapja, intézményi e-mail címe és esetleg a település nevének a megadásával) meg fogjuk keresni őket is
!

Question Title

* 4.

Kisvárosi, kistelepülési intézmény, civil szervezet, zenekar, potenciális zenei rendezvényhelyszín elérhetősége (név, honlap, intézményi e-mail cím és/vagy település neve):

Többet is megadhat!

Azért fogalmazunk általánosan, mert minden problémára a legmegfelelőbb megoldást keressük. Finanszírozó lehet például egy hanglemezkiadó, zeneműkiadó (jogdíjelőlegekkel), zenei exportiroda, vagy a Cseh Tamás Programiroda is. 
További opcionális adatok megadása új oldalon: 
1. A legtöbb zenész zenekarban játszik. A Cseh Tamás Programiroda rendezvényei és pályázatai is gyakran zenekaroknak szólnak. Amennyiben kívánja, adja meg zenekara nevét és fontosabb adatait. 
A zeneiparban is sokszínű, a zenészek munkáját számos rendezvényszervező, technikai kiszolgáló, szállító, oktató, menedzsment vállalkozás, hanglemez- és zeneműkiadó, kulturális létesítmény és intézmény és civil szervezet szolgálja. Amennyiben kívánja, adja meg vállalkozása vagy szervezete nevét és fontosabb adatait. Az adatkezelés célja ugyanaz, mint a személyes adatok esetében, amit külön hagyhat jóvá az adatok megadása után.
Végül arra kérjük, hogy amennyiben ideje engedi, és hozzájárul ezeknek az adatoknak a tárolásához, adja meg szakmai tapasztalatának hosszát és végzettségét. Bármilyen célból is regisztrált nálunk, ez segít abban, hogy az első kérdésben megadott feladatkörök alapján személyre szabottabb információkat és meghívókat küldjünk Önnek. Az opcionális adatok megadása a következőt jelenti: nem, életkor, szakmai tapasztalat (évek) és szakképesítés megadása. A célunk, hogy kor, nem és szakmai tapasztalat szerint is kiegyensúlyozott felmérések végezzünk és a pályakezdők, idősebbek és a zeneiparban kisebb számban részt vevők nők is megfelelően reprezentálva legyenek a programjaink összeállításában. Az adatok megadása nem kötelező.

Question Title

* 5. Kíván további adatokat megadni? (Egy választ válasszon ki!)

A címlistánk létrehozásának a célja, hogy a Cseh Tamás Program munkájába a zenéhez kapcsolódó több mint negyven szakmai feladatkört ellátó szakmai kört minél jobban be tudjuk vonni.

 A feliratkozók számára a jövő évi szakmai programjaink és pályázati kiírásaink összeállításához szeretnénk online kérdőíveket és előkészítő rendezvény meghívókat eljuttatni. A véglegesített szakmai programokra és pályázati felhívásokra pedig időben szeretnénk az érintett szakmai kört elérni.  Azt természetesen nem tudjuk garantálni, hogy minden feliratkozó találni fog a céljainak megfelelő szakmai programot vagy pályázati lehetőséget, de azt igen, hogy minden véleményt figyelembe fogunk venni a programok tervezésekor és a pályázatok céljainak, paramétereinek és bírálati szempontjainak kialakításakor. Az érdeklődő magánszemélyek, zenekarok, zeneipari vállalkozások számára pedig a felmérések eredményeiről és a pályázati lehetőségekről  tájékoztatást adunk.

Köszönjük, hogy regisztrált a címlistánkra. Sok sikert kívánunk Önnek a magyar zenei életben, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

T