Inleiding

Vrouwen die zwanger zijn en borstvoeding geven, of vrouwen met een kinderwens, hebben informatie nodig over de geneesmiddelen die ze (gaan) gebruiken. We willen weten wat de behoeften en voorkeuren van zorgverleners zijn voor het vinden van dergelijke informatie, zodat we in de toekomst betere informatie en handvatten voor u kunnen ontwikkelen.

Dit onderzoek maakt deel uit van ConcePTION, een door het IMI (Innovative Medicines Initiative) gefinancierd project. Één van de doelstellingen is het ontwikkelen van een Europese "kennisbank" of database met informatie over geneesmiddelengebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding. Het doel is om zowel beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg als het publiek te voorzien van een vrij toegankelijke informatiebron, voor iedereen beschikbaar, samengesteld door deskundigen op het gebied van geneesmiddelenbewaking tijdens zwangerschap en borstvoeding. De kennisbank zal betrouwbare en nauwkeurige, actuele en op feiten gebaseerde veiligheidsinformatie bieden voor vrouwen die geneesmiddelen gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de periode van borstvoeding. Om de kennisbank zo nuttig mogelijk te maken, vragen wij u vriendelijk de volgende vragen te beantwoorden.

Dit onderzoek wordt geleid door The Synergist in opdracht van de andere leden van het IMI ConcePTION-project (die optreden als gezamenlijke verantwoordelijken voor de verwerking van de gegevens en die hier worden opgesomd). Door deze enquête in te vullen, stemt u in met het ConcePTION project. En u geeft toestemming dat de gegevens uit deze enquête worden gebruikt in publicaties van ConcePTION over dit onderwerp. Als u meer wilt weten over de manier waarop wij gegevens verwerken, lees dan onze mededeling over gegevensbescherming.

Uw deelname is belangrijk om ons te helpen betere informatie en tools/handvatten te ontwikkelen voor vrouwen en zorgveleners in de toekomst . Om ons onderzoek voort te zetten, vragen we uw e-mailadres om u eventueel uit te nodigen voor verdere studies of enquêtes, maar dit is volledig optioneel.

Vragen die gemarkeerd zijn met een * moeten worden beantwoord.
0 of 29 answered
 

T