Bună ziua, dragi părinți! Asociația SEXUL vs BARZA în parteneriat cu FNP - Edupart (Federația națională a părinților) și Fepal (Federația părinților și aparținătorilor legali din România) organizează marți (31 octombrie), ora 18.00, primul webinar, gratuit, dedicat părinților despre educația sexuală a adolescenților. Webinarul va fi ținut de echipa asociației SEXUL vs BARZA, care face educație sexuală de peste 10 ani și a cărei muncă este recunoscută inclusiv de Guvernul României și de UNESCO. Totodată, pe canalul de Youtube și de TikTok, SEXUL vs BARZA are peste 100 de milioane de vizualizări ale videoclipurilor de educație sexuală, cu un public format în bună parte de adolescenți și tineri adulți, dovadă clară a nevoii de educație pe care o au persoanele tinere în România. Pentru a avea o discuție cât mai aplicată asupra nevoilor părinților, vă rugăm să completați acest formular. Completarea durează câteva minute. Menționăm că pentru participarea la webinar toate întrebările sunt opționale cu excepția primelor două. Înscrierile se pot face până pe 31 octombrie, ora 17.00.

Question Title

* 1. În cadrul webinarului introductiv organizat de SEXUL vs BARZA, în parteneriat cu principalele federații de părinți, vom discuta despre 5 teme de educație sexuală pe care le considerăm esențiale pentru tineri: anatomie, contracepție, infecții cu transmitere sexuală, egalitate între fete și băieți și violența în relațiile tinerilor. Doriți să participați gratuit la webinarul nostru?

Question Title

* 2. Dacă da, vă rugăm să completați mai jos cu adresa de mail

Question Title

* 3. Sunteți de acord să primiți informații și despre alte evenimente și inițiative ale Asociației SEXUL vs BARZA?

Question Title

* 4. Ce vârstă aveți?

Question Title

* 5. Ce vârstă are copilul dumneavoastră?

Question Title

* 6. Care considerați că este cea mai mare provocare referitor la educația sexuală a adolescenților și copiilor în era digitală?

Question Title

* 7. Care dintre următoarele teme credeți că ar putea reprezenta o provocare în a discuta cu copilul dumneavoastră? Bifați toate variantele care vi se potrivesc.

Question Title

* 8. În ce măsură ați beneficiat de educație sexuală când erați preadolescent sau adolescent?

Question Title

* 9. Există întâmplări din copilăria/adolescența dumneavoastră care v-au format opinia legată de educație sexuală?

Question Title

* 10. Credeți că educația sexuală ar trebui să fie introdusă în școli?

Question Title

* 11. Dacă ați bifat da, spuneți-ne de ce credeți că copiii noștri au nevoie de educație sexuală  în școli. Bifați toate variantele care vi se potrivesc

Question Title

* 12. Dacă ați bifat nu sau depinde, spuneți-ne care este prima temere atunci când vă gândiți la educația sexuală în școli

Question Title

* 13. La Asociația SEXUL vs BARZA ni se cere ajutorul pentru adolescenții sau adolescente care au avut relații sexuale și se tem de o potențială sarcină. Pentru ei, este un moment stresant, de suferință, în care se simt singuri și îngrijorați. Cum credeți că putea fi evitată această situație?

Question Title

* 14. Ce v-ar ajuta, din partea educatorilor, ca temerile dumneavoastră să se diminueze referitor la predarea educației sexuale copilului dumneavoastră?

Question Title

* 15. Ce nelămuriri legate de educația sexuală v-au preocupat/măcinat în adolescență?

Question Title

* 16. Ce întrebări specifice legate de sexualitate și educație sexuală v-au pus în dificultate când copilul dumneavoastră era mic?

Question Title

* 17. Ce întrebări specifice din partea copilului dumneavoastră v-au pus în dificultate în perioada preadolescenței și adolescenței?

T