1.

Question Title

* 1. Nga 1 deri ne 5...

  1-Nuk jam dakort 2 3 4 5-Plotesisht dakort
NumerNje i ka te gjitha tiparet qe une dua.
NumerNje eshte i thjeshte per tu perdorur.
NumerNje eshte terheqes.
NumerNje eshte i besueshem dhe i sigurt.
NumerNje eshte nje vend i mire per njoftime dhe shpallje.
NumerNje eshte i shpejte.

Question Title

* 2. Nga 0 deri ne 10...

  0-S'me pelqen fare 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10-Me pelqen shume
Sa pelqen t'ia rekomandosh NumerNje nje shoku?

Question Title

* 3. A e ke perdorur me pare NumerNje?

Question Title

* 4. Ne me te shumten e rasteve e perdor NumerNje

Question Title

* 5. Cilen kategori perdor me shpesh

Question Title

* 6. Si na gjete?

Question Title

* 7. Cfare na sugjeron per NumerNje?

T