OSNOVNE INFORMACIJE

ZBOR: je v avli Vodnega mesta Atlantis 10 minut pred dogovorjenim terminom. Na tem mestu animatorji točno ob uri prevzamejo otroke in jih po zaključeni animaciji pripeljejo nazaj.

OPREMA:
Otroci potrebujejo s seboj brisačo in kopalke. V zimskem obdobju je zaželeno, da imajo otroci s seboj poleg brisače dvoje kopalk, da se v suhe preoblečejo tudi pred odhodom na torto. Na koncu animacije otroke temeljito posušimo.

TEST PLAVANJA:
Pred vstopom v vodo animatorji z otroki opravijo tudi preizkus plavanja in udeležencem neplavalcem namestijo rokavčke.

PRAZNOVANJE:
Osnovna cena je 19,00 EUR na otroka in vključuje 3 urno zabavo z animatorji, hrano, pijačo, torto (na otroka pripada kos torte) in CD s fotografijami.

STAROST:
Rojstno dnevne zabave so primerne za otroke od 4. do 15. leta starosti. Če je kakšen od otrok mlajši od 4. let, je potrebno spremstvo staršev ali doplačilo dodatnega animatorja (animatorja je potrebno naročiti ob rezervaciji).

ŠTEVILO OTROK:
Najmanjše število otrok na zabavi je 6. V primeru da je otrok manj, na vašo željo animacijo vseeno izpeljemo, vendar je potrebno plačilo zabave za 6 otrok, maksimalno število otrok je omejeno na 15.


REZERVACIJA: Po prejetem potrditvenem mailu je potrebno plačilo rezervacije (najkasneje 3 dni po izpolnjeni prijavi) osebno na recepciji (z gotovino, plačilno kartico ali BTC gotovinskimi boni) ali preko spletne banke v višini 38,00 EUR.

PREOSTALO PLAČILO: Preostali znesek se poravna na dan izvedbe rojstno dnevne zabave na recepciji Vodnega mesta Atlantis glede na dejansko število otrok

ODPOVED: V kolikor bo odpoved praznovanja opravljena do 24 ur pred praznovanjem, se rezervacija upošteva pri naslednjem praznovanju ali vstopnicah za Vodno mesto Atlantis, v nasprotnem primeru rezervacijo zadržimo.

T