Bun venit la Atelierul de explorare ”Comunicare verbală și nonverbală”!

Lasă-ne câteva detalii despre tine, pentru a te înscrie la atelierul de explorare ”Comunicare verbală și nonverbală” 
susținut de Cătălina Duțu și Filip Ristovski, în data de 30 ianuarie 24, orele 17:30 - 20:30, la Clinica Nassar (str. Puțul lui Zamfir, nr. 15A, Sector 1, București).

Vom petrece împreună trei ore cu folos, în care vei practica comunicarea verbală și nonverbală, într-o combinație inedită de know-how și tehnici de actorie adaptate comunicării de zi cu zi.
Nu în ultimul rând, ne vom cunoaște (dacă nu am făcut-o deja) și vom povesti la un pahar cu vin, astfel încât vei pleca de la noi cu bateriile încărcate!

Completarea formularului de înscriere la Atelierul de Explorare ”Comunicare verbală și nonverbală” reprezintă acceptul tău de comunicare referitoare la acest atelier.
Te asigurăm că datele de contact furnizate vor fi gestionate în conformitate cu reglementările GDPR, urmând a fi utilizate exclusiv pentru comunicarea detaliilor referitoare la Atelierul de Explorare ”Comunicare verbală și nonverbală”.

Question Title

* În primul rând, te invit să ne cunoaștem:

Question Title

* Lasă-ne coordonatele tale, pentru a te putea contacta.
Îți reamintim că datele tale de contact vor fi utilizate doar pentru a comunica detaliile referitoare la Atelierul de explorare.

Îți mulțumim pentru înscriere!
Noi, Cătălina și Filip, suntem nerăbdători să te întâlnim la atelierul nostru de comunicare!

T