Instruccions:

A continuació hi ha un conjunt de 42 preguntes relacionades amb l'evolució de l'activitat global, l'organització i gestió de l'equip humà de la teva empresa. El temps aproximat per respondre aquest qüestionari és d'uns 25-30 minuts.
 
Si completes el qüestionari t'enviarem un informe amb els resultats de la teva empresa perquè puguis conèixer algunes mesures per millorar els recursos i les capacitats en termes de l'equip humà de la teva empresa, amb una comparativa amb la resta d'empreses del territori.

La teva col·laboració és realment valuosa per promoure l'ocupació i contribuir a millorar la competitivitat de les empreses del territori d'influència (Cardedeu, Cànoves i Samalús, Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor). Els resultats d'aquest estudi també serviran per millorar el suport que l'Ajuntament de Cardedeu ofereix a les empreses en l'àmbit de la gestió de l'equip humà.

Si ACCEPTES el compromís de respondre amb sinceritat les preguntes d'aquest qüestionari pots començar.


MOLTES GRÀCIES per la teva col·laboració!

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES
 
Responsable: Ajuntament de Cardedeu; Finalitat: Gestionar la informació i inscripció en accions formatives municipals; Marc Jurídic: Llei 39/2015 i Reglament General de Protecció de Dades; Destinataris: No es cediran a tercers excepte obligació legal; Drets: Accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació, oposició i retirada de consentiment; Dades addicionals            : Consulteu informació addicional i detallada a seu.cardedeu.cat a l'apartat Protecció de Dades. També podeu contactar aprotecciodades@cardedeu.cat
 

Question Title

* Nom de l'empresa

Question Title

* Nom i mail de contacte de la persona responsable de la gestió de l'equip humà:

Question Title

* Activitat principal

Page1 / 4
 
25% of survey complete.

T