Va multumim!

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la reînființarea Institutului de Științe ale Educației. În acest răstimp, Institutul de Științe ale Educației a reprezentat un reper pentru comunitatea pedagogică românească, prin contribuția excepțională și prin misiunea de credință a unor cercetători de valoare, care au dovedit un înalt nivel de profesionalism și dedicație și care s-au bucurat de recunoaștere națională și internațională în domeniul științelor educației.

În cei 25 de ani de la reînființarea sa, Institutul de Științe ale Educației s-a reînnoit permanent, având ca reper standardele de excelență pe care le-a moștenit. Astăzi, institutul contribuie activ la inovația în educație prin expertiză, formare, studii și cercetări, oferind suportul științific necesar celor mai noi abordări în educație, pentru o învățare autentică, motivantă și creativă.

Va multumim foarte mult pentru interesul de a participa la sarbatoarea Institutului de Stiinte ale Educatiei. Va puteti inscrie la unul sau mai multe ateliere deschise in formularul de mai jos. De asemenea, ne-am bucura foarte mult sa ne lasati un mesaj, la aniversarea de 25 de ani de la reinfiintarea Institutului de Stiinte ale Educatiei!

T