Met deze 'vinger aan de pols' wil PSO feedback verzamelen van buurtbewoners en bezoekers tijdens de Sinksenfoor 2015. Op die manier willen we een beeld krijgen over de organisatie en de mogelijke effecten van de Sinksenfoor op onze buurt. Je kan deze korte bevraging meermaals invullen, telkens wanneer je een ervaring wil delen. 

Deze bevraging is volledig anoniem. We hopen met jullie antwoorden en ervaringen een steentje te kunnen bijdragen aan de evaluatie van de Sinksenfoor 2015. 

Dank voor je inbreng,

vanwege bewonersvereniging Park Spoor Oost, of kortweg: PSO.

Question Title

* 1. Er werden verschillende maatregelen genomen om overlast voor de buurt te beperken. Wat loopt er volgens jou goed en/of wat loopt er volgens jou minder goed? Omschrijf aub.

Question Title

* 2. Heb je een vorm van overlast ervaren? Duidt hieronder aan wat voor u van toepassing is. Meerdere antwoorden zijn mogelijk.

Question Title

* 3. Contacteerde je de Blauwe Lijn indien je overlast hebt ervaren?
De Blauwe Lijn is het gratis infonummer van Lokale Politie Antwerpen. U kunt er terecht met al uw niet-dringende vragen en meldingen aan de politie. De Blauwe Lijn is 7 dagen op 7 bereikbaar en dit 24 uur per dag op 0800 123 12 of deblauwelijn@politie.antwerpen.be. Heeft u dringende politiehulp nodig en wilt u meteen een politiepatrouille ter plaatse? Bel dan het noodnummer 101.

Question Title

* 4. Geef je straatnaam weer aub. Zo kunnen we mogelijke kritische punten in kaart brengen.

Question Title

* 5. Geef de datum van vandaag in. Zo houden we een chronologisch overzicht. 

Datum:

Question Title

* 6. Wil je al opmerkingen of suggesties meegeven aan ons stadsbestuur ifv de evaluatie van de Sinksenfoor? Beschrijf ze hier kort.

T