Poštovani slušatelji Cochraneovih glasovnih zapisa na hrvatskom jeziku,

volonteri Hrvatskoga Cochranea već dvije godine prevode Cochraneove glasovne zapise o različitim aspektima zdravlja, s ciljem promicanja medicine utemeljene na pouzdanim dokazima. Dosada je prevedeno stotinjak Cochraneovih glasovnih zapisa koji su pomoću naših suradnika, i uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja, snimljeni te objavljeni za javnost putem interneta i radija. Da bismo saznali kakva su vaša mišljenja o prevedenim Cochraneovim glasovnim zapisima, najsrdačnije vas molimo da ispunite ovaj upitnik. Namijenjen je svima koji su ikada poslušali barem jedan Cochraneov glasovni zapis na hrvatskom jeziku. Vašim sudjelovanjem imat ćete mogućnost doprinijeti poboljšanju dostupnosti, sadržaju i formatu Cochraneovih glasovnih zapisa.

Upitnik ima četiri stranice te ne bi trebalo oduzeti više od 10 minuta vašega vremena.

Odgovaranje na pitanja iz upitnika sasvim je dobrovoljno. Svi podatci dobiveni upitnikom bit će povjerljivi i korišteni isključivo za istraživanje, tako da  je vaša anonimnost zajamčena. Istraživanje je dobilo odobrenje Etičkog povjerenstva Medicinskoga fakulteta u Splitu.

Za bilo koja pitanja molimo da se obratite e-poštom na irena.zakarija-grkovic@mefst.hr te telefonom na 021/557-823.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji. Daljnjim ispunjavanjem upitnika dajete svoj pristanak za sudjelovanje u istraživanju.


Uz najbolje želje,

Irena Zakarija-Grković, suvoditeljica Hrvatskoga Cochranea i voditeljica projekta „Popularizacija Cochrane dokaza putem glasovnih zapisa˝

T