Screen Reader Mode Icon
 România plantează pentru mâine.
Orice pădure începe cu un copac.
  Cu fiecare copac începe o poveste.


Te așteptăm să plantăm împreună arbori pentru un viitor de poveste, mai respirabil, pentru generațiile viitoare!

Te invităm pe 8 aprilie 2023 în comuna Breasta, jud. Dolj pentru a planta puieți în cadrul proiectului "România plantează pentru mâine", inițiat de OMV Petrom în parteneriat cu Asociația Viitor Plus. Strângem 200 de voluntari pentru ziua de plantare.

Acest eveniment este organizat de Viitor Plus, prin Adoptă un Copac, programul de împădurire al asociației.

Completează formularul de mai jos și vino cu noi la plantare!
Completarea este obligatorie pentru fiecare participant și trebuie făcută individual, pentru a fi îmbarcați în autocare în ziua evenimentului.

Pentru a evita consumul excesiv de hârtie, în cadrul acestui formular îți poți da acordul privind prevederile contractului de voluntariat și anexelor acestuia. Mulțumim că ești alături de noi!


Programul România plantează pentru mâine este cea mai mare inițiativă privată de plantare din țară.


Question Title

* Cum ai aflat de campania noastră?

Question Title

* Nume și prenume

Question Title

* Vârstă

Question Title

* Adresa de email

Question Title

* Număr de telefon

Question Title

* Seria și Nr. CI

Question Title

* Pe parcursul întregii zile, vor exista puncte de hidratare cu apă, ceai și cafea, iar prânzul este asigurat. Te rugăm să bifezi tipul de meniu dorit:

Question Title

* Plecarea către locul desfășurării evenimentului de plantare din Breasta și întoarcerea vor fi asigurate cu autocare de către organizatori și se vor face din orașul Craiova, din parcarea Sălii Polivalente. Deplasarea se poate face și cu autoturismul, insa pentru a limita emisiile de CO2, te încurajăm să alegei deplasarea cu autocarul. Destinatia este aici. Cum călătorești la locul de plantare?

Question Title

* Declar pe propria răspundere că am minim 16 ani, am citit, am înțeles și sunt de acord cu prevederile contractului de voluntariat, din care va face parte integrantă acest formular după completare. Am luat la cunoștință și sunt de acord cu termenii și condițiile, inclusiv în ceea ce privește instructajul de protecția muncii, acordul GDPR și informațiile care se referă la modul de prelucrare a datelor mele cu caracter personal.
Dă click mai jos pentru a citi contractul de voluntariat cu toate anexele sale.
- RO / Contract de voluntariat
- EN / Volunteer Agreement

Question Title

* Alături de tine la eveniment vor participa și însoțitori minori, pentru care îți asumi intreaga raspundere, conform clauzelor din contractul de voluntariat?
Dacă da, te rugăm să scrii numele lor.

0 of 10 answered
 

T