Screen Reader Mode Icon
Institutul Național de Administrație (INA), cu sprijinul Băncii Mondiale, derulează un exercițiu de identificare a nevoilor de formare la nivelul administrației publice, axat pe prioritățile trasate de cadrul strategic aplicabil administrației publice. Una dintre aceste priorități strategice de formare este managementul performanței de către personalul cu funcție de conducere. Următoarele întrebări se referă la modul în care sunt folosite conceptele de performanță și competențe în activitatea dvs. profesională. Aceste informații vor folosi la construirea și adaptarea unor programe de formare profesională pentru dezvoltarea competențelor legate de managementul performanței în rândul personalului cu funcție de conducere.

Vă rugăm ca răspunsurile să reflecte opinia dumneavoastră sinceră. Chestionarul nu consemnează informații despre identitatea respondenților, iar informațiile despre experiența, domeniul de activitate sau nivelul ierarhic vor fi agregate și folosite doar în scop statistic.

Timpul de răspuns poate varia între 8 minute pentru personalul de execuție și 15 minute pentru persoanele cu funcții de conducere.

Vă mulțumim pentru timpul acordat.
0 din 13 cu răspuns
 

T