Recensământul participării publice

Proiectul Republica Funky, inițiat Funky Citizens, are scopul de a aduce împreună cei trei actori importanți ai unei comunități: cetățenii, ONG-urile sau grupurile de inițiativă și autoritățile locale, cu scopul de a stimula participarea publică.

Cum facem asta? În primul rând, vrem să ne cunoaștem. Participarea publică e un domeniu pe cât de complex, pe atât de greu de definit. Vrem să vedem care sunt asociațiile, fundațiile, grupurile de inițiativă formale sau informale interesate și active în domeniul participării publice. Doar așa putem vedea ce înțelege fiecare prin participare publică. În al doilea rând, ne-am propus să explorăm problemele cu care vă confruntați, proiectele voastre, ce vreți să faceți în viitor și cine sau ce v-ar putea ajuta.

Ne începem demersul cu acest chestionar, prin care ne-am propus să colectăm date despre asociațiile din România. Rezultatele obținute vor fi analizate și folosite în rapoartele și prezentările proiectului.

De asemenea, la final, vrem să selectăm opt localități care urmează să facă parte din Republica Funky. Vă cerem astfel permisiunea de a vă contacta ulterior pentru a ne cunoaștem mai bine și a vă invita să participați alături de noi la activitățile proiectului.

Completarea chestionarului dureaza în medie zece minute. Vă rugăm să apăsați butonul Următorul la fiecare sfârșit de pagină pentru a îl parcurge în întregime. 

Datele vor fi anonimizate și niciuna dintre informațiile ce vă pot identifica organizația nu va apărea în vreun raport, document sau prezentare fără acordul dvs. expres.

Chestionar creat și coordonat de Ethnographic Research Hub 

Question Title

* Numele organizației/grupului din care faceți parte

Question Title

* Localitate

Question Title

* Județ

Question Title

* Adresa de email a asociației/grupului

Question Title

* Număr de angajați

Question Title

* Număr de voluntari

Question Title

* Tip de asociere

0 din 33 cu răspuns
 

T