Anketa pred Vama deo je opsežnog istraživanja udruženja Res Publika o informisanju u gradu Kragujevcu tokom pandemije koronavirusa. Važno nam je da čujemo vaše stavove i saznamo da li ste tokom vanredne situacije imali dovoljno relevantnih informacija o temama koje su važne za svakodnevni život i zdravlje. Budite iskreni i otvoreni, upitnik je potpuno anoniman, namenjen svim punoletnim osobama koje žive u Kragujevcu, a za popunjavanje je potrebno manje od 5 minuta. 

Pozivamo vas da odgovorite na pitanja u nastavku, kao i da obavestite članove porodice, prijatelje i poznanike i pozovete ih da podele sa nama svoje stavove.  Učešće u anketi nagrađujemo prigodnim poklonom! 

Hvala :)

Ovaj projekat je dobio podršku projekta Vlade Švajcarske „Zajedno za aktivno građansko društvo – ACT”, koji sprovode Helvetas Swiss Intercooperation i Građanske inicijative. Za sadržaj ove ankete odgovorno je udruženja Res Publika i on ne odražava nužno i mišljenje Vlade Švajcarske, Helvetasa ili Građanskih inicijativa.

Question Title

* 1. Iz kojih medija se najčešće informišete o aktuelnostima i dešavanjima u Kragujevcu? (Moguće je izabrati najviše 5 odgovora. Nakon što izaberete željene opcije obavezno kliknite OK.)

Question Title

* 2. Kojim izvorima informacija najviše verujete kada se informišete o gradskim aktuelnostima i dešavanjima? (Moguće je izabrati najviše 2 odgovora. Nakon što izaberete željene opcije obavezno kliknite OK..)

Question Title

* 3. Ko/Šta je bio vaš najvažniji/ najpouzdaniji izvor informacija od pojave COVID19 u Srbiji?  (Moguće je izabrati najviše 2 odgovora. Nakon što izaberete željene opcije obavezno kliknite OK.)

Question Title

* 4. Koje informacije su vam bile najpotrebnije / najkorisnije u periodu vanrednog stanja i vanredne situacije proglašene zbog epidemije koronavirusa? (Moguće je izabrati najviše 2 odgovora. Nakon što izaberete željene opcije obavezno kliknite OK.)

Question Title

* 5. Do kojih informacija vam je bilo najteže da dođete u periodu vanrednog stanja i vanredne situacije proglašene zbog epidemije koronavirusa: 
(Moguće je izabrati najviše 2 odgovora. Nakon što izaberete željene opcije obavezno kliknite OK.)

Question Title

* 6. Koliko ste zadovoljni kvalitetom izveštavanja lokalnih medija tokom pandemije koronavirusa? (period od pojave epidemije u Srbiji marta 2020. do početka vakcinacije januara 2021. - nakon što izaberete željenu opciju obavezno kliknite OK)

Question Title

* 7. Da li ste ikada kontaktirali Situacioni centar? nakon što izaberete željenu opciju obavezno kliknite OK

Question Title

* 8. Koliko imate godina? - nakon što izaberete željenu opciju obavezno kliknite OK

Question Title

* 9. Pol - nakon što izaberete željenu opciju obavezno kliknite OK

Question Title

* 10. Zanimanje - nakon što izaberete željenu opciju obavezno kliknite OK

Question Title

* 11. U znak zahvalnosti što ste izdvojili vreme i pomogli nam u istraživanju Res Publika je za vas pripremila simbolični poklon.
Ukoliko želite da ga prihvatite, molimo vas da upišete 1) vaše ime i prezime,  2) broj telefona i/ili 3) adresu kako bismo vam poslali dar. Svi vaši odgovori ostaju anonimni. Lični podaci biće korišćeni isključivo za dostavljenje poklona i nakon isporuke će biti obrisani.

0 of 11 answered
 

T