Beste streetballer,

Allereerst wil ik je bedanken voor het invullen van deze enquête. Door middel van deze enquête wil Basketball Unites, de breedtesportafdeling van de Nederlandse Basketball Bond, Streetball Masters de aankomende jaren nog beter maken!

Deze enquête gaat over Streetball Masters 2011 en is daarom alleen bedoeld voor deelnemers aan Streetball Masters 2011. Het doel van de enquête is meer te weten te komen over het totale bereik van Streetball Masters 2011, over welke basketballers juist wel of niet worden bereikt. Ook wil ik met deze enquête te weten komen hoe jij beter kan worden bereikt.

Als je deze enquête volledig invult maak je kans op de game NBA 2K12 voor Xbox 360 en Playstation 3. Er wordt één game verloot onder de inzenders van de enquête. De enquête kan ingevuld worden tot en met vrijdag 25 mei 2012 en de winnaar zal bekend worden gemaakt op maandag 28 mei 2012.

Wij willen je er op wijzen dat je met het invullen van deze enquête akkoord gaat met de algemene voorwaarden, deze zijn te vinden op de NBB website onder "Streetball Masters 2011 enquête". Het invullen van deze enquête zal ongeveer 5 à 10 minuten duren. De gegevens die je invult worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden doorgestuurd aan derden.

Succes met invullen en nogmaals bedankt!

Elrik van Dijk
Projectmedewerker Basketball Unites


Voor meer informatie:
elrik.van.dijk@nbb.basketball.nl
030 751 3511

T