• English
  • Română

Spune-ne povestea ta cu noi!

De-a lungul timpului, colecția @British a fost un simbol pentru București. Când ascultăm poveștile celor care i-au trecut pragul, nu avem nicio îndoială că bibliotecile schimbă vieți.

În această toamnă, biblioteca British Council, @British, se mută în noua sa casă de la Biblioteca Metropolitană București și își redeschide porțile pentru toți cititorii, iar cu această ocazie vrem să sărbătorim poveștile celor care au făcut parte de-a lungul timpului din comunitatea @British, adăugându-le într-o galerie specială atât online, cât și la noul sediu al Bibliotecii Metropolitane București. 

Dacă ai făcut parte din comunitatea bibliotecii @British de-a lungul timpului, ne-ar plăcea să îți auzim povestea și să o includem în galeria noastră. Spune-ne în formularul de mai jos despre o amintire pe care o ai despre biblioteca noastră sau despre impactul pe care l-a avut asupra ta - și, dacă este cazul, poți adăuga și o fotografie pentru a-ți ilustra povestea.

Cum vom folosi povestea ta

Vom afișa fotografiile și poveștile selectate într-o galerie care sărbătorelte biblioteca @British în cadrul campaniei #LibrariesChangeLives, atât online pe site-ul British Council și pe canalele de social media, cât și la noul sediu al colecției noastre de la Biblioteca Metropolitană București. Galeria va include povestea trimisă (care poate fi editată în jos), fotografia, precum și numele și ocupația (dacă este cazul). 

Consimțământul tău

Prin completarea acestui formular:

- Acorzi British Council permisiunea de a utiliza orice material din această prezentare în cazul în care drepturile de autor sau orice alte drepturi sunt deținute de tine; și
- Confirmi că British Council va avea dreptul de a utiliza, în mod gratuit, textul și fotografiile trimise de tine, precum și numele tău, în formatul lor original sau editate, adaptate sau modificate, în scopul comunicării lor interne și externe, a materialelor promoționale și publicitare legate de campania #LibrariesChangeLives din întreaga lume, produse de către sau în numele British Council; și
- Ești de acord că British Council va avea dreptul să transmită textul și fotografiile trimise de tine,  alături de numele tău, agențiilor externe de presă și mass-media, editorilor și radiodifuzorilor, precum și partenerilor și altor părți terțe cu care lucrează, oriunde în lume, în scopul campaniei #LibrariesChangeLives. 

Protecția datelor

British Council va utiliza informațiile pe care le furnizezi în legătură cu prelucrarea înscrierii tale în campanie. Temeiul pentru prelucrarea informațiilor tale este acordul cu termenii și condițiile noastre de înscriere (contract). British Council respectă legislația privind protecția datelor din Marea Britanie și legile din alte țări care îndeplinesc standardele acceptate la nivel internațional. Ai dreptul să accesezi datele tale personale, să ne soliciți corectarea oricăror discrepanțe sau ștergerea datelor tale, sau să ne soliciți încetarea utilizării datelor tale contactându-ne la igdisclosures@britishcouncil.org. Dacă ai îngrijorări cu privire la modul în care am utilizat informațiile tale cu caracter personal, ai, de asemenea, dreptul de a te plânge unei autorități de reglementare a confidențialității datelor cu caracter personal.

Pentru informații detaliate, te rugăm să consulți secțiunea de confidențialitate a site-ului nostru
ww.britishcouncil.org/privacy sau să contactezi sediul local British Council. Vom păstra informațiile tale pentru o perioadă de 7 ani de la momentul colectării.

Question Title

* 1. Prenume

Question Title

* 2. Nume

Question Title

* 3. E-mail

Question Title

* 4. Telefon

Question Title

* 5. Ocupație (opțional - poate fi profesia tau sau orice termen cu care vrei să fii identificat alături de povestea ta, de ex. părinte, student etc)

Question Title

* 6. Ce impact a avut biblioteca @British în viața ta? Spune-ne povestea ta în maximum 100 de cuvinte.

Poate fi despre o carte pe care ai găsit-o în colecția @British, o aminitre pe care o ai cu biblioteca, felul în care biblioteca te-a modelat sau cum te-a ajuta în carieră, studii sau viață, sau orice altă poveste legată de biblioteca @British.

Question Title

* 7. Ai o fotografie/imagine personală cu care ai vrea să ilustrezi povestea ta? (de ex. o fotografie a unei cărți din biblioteca @British, o fotografie din bibliotecă etc)?

Numai tipuri de fișier PDF, DOC, DOCX, PNG, JPG, JPEG, GIF.
Selectați fișierul

Question Title

* 8. Îți mulțumim că ne-ai spus povestea ta @British! Dacă ai orice alte mențiuni, te rugăm să le lași aici:

0 din 8 cu răspuns
 

T