1. Despre Youth Innovation Hub

Fundatia Terre des hommes (Tdh) doreste sa deschida din 2022 usile unui Youth Innovation Hub (YIH),  menit sa fie un  spațiu fizic conceput împreună cu copii si tineri (child friendly) in care acestia să se simtă într-un mediu sigur, parte a unei comunități, cu un impact mai puternic și asigurând retenția acestora în programe menite să îi sprijine și să îi îndrume. YIH este un spațiu dedicat exclusiv copiilor și tinerilor în care aceștia se pot simți ascultați, susținuți, implicați și, în același timp, unde își pot dezvolta abilitățile de viață (tehnice, antreprenoriale, sprijin psihosocial etc.). 

In cadrul acestui hub, Tdh va organiza diverse activitati/ evenimente si va invita alte organizatii interesate sa foloseasca spatiul respectiv pentru actiuni similare.
 
Prin completarea acestui chestionar, sprijiniti colectarea de informatii necesare pentru a contura si defini YIH din perspectiva stakeholderilor, in acelasi timp analizand eventuale modalitati de sprijin reciproc. 

Va multumim pentru cele 10 minute pe care le acordati acestui chestionar. Apreciem mult implicarea voastra in acest proces de co-creare.

T