Acesta este formularul de inscriere pentru participantii care doresc sa sustina proiectele ViitorPlus prin alergarea de la evenimentul "Uniqa Asigurari Bucharest Family Run 10K" din 22 august 2020

Question Title

* 1. Date de contact

Question Title

* 2. Va rugam sa ne spuneti  marimea pentru tricoul de alergare din kitul de participant pe care urmeaza sa vi-l trimitem

Question Title

* 3. Ce fel de tricou(ri) doriti pentru eveniment?

Question Title

* 4. Conform normelor GDPR, va rugam sa bifati mai jos daca sunteti de acord ca datele introduse de dumneavoastra in acest chestionar, sa fie prelucrate de ViitorPlus pentru trimiterea kit-ului de participare, postarea fotografiilor pe paginile Social Media ale ViitorPlus (daca ne trimiteti dvs. poze din timpul evenimentului) si comunicarea periodica prin e-mail a evolutiei proiectelor sustinute de dumneavoastra. Va veti putea dezabona oricand de la a primi newsletere din partea noastra.

Va reamintim pasii urmatori: 
1. trebuie sa efectuati in maxim 2 zile plata taxei de participare aleasa fie prin plata online cu cardul aici, fie prin transfer bancar folosind datele de aici.
2. veti primi pe mail din partea ViitorPlus confirmarea platii si codul special de inscriere.
3. veti realiza inregistrarea pe site-ul oficial al competitiei aici utilizand codul primit de la noi, fara sa mai platiti altceva si selectati ViitorPlus la cauzele sustinute.
4. veti primi prin curier kitul de participant, iar medalia la final de competitie.
5. desfasurarea evenimentului in 22 august.

T