1. Αγαπητέ κύριε, κυρία

Η παρούσα έρευνα αφορά στην εκτίμηση της συμπεριφοράς των μετακινούμενων ως προς τη πρόθεση χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς (Μετρό, λεωφορεία κλπ.), μετά την πανδημία του κορωνοϊου (COVID 19).

Η διάρκεια συμπλήρωσης του ερωτηματολόγιου της έρευνας διαρκεί το πολύ 5-7 λεπτά.

Η έρευνα διεξάγεται από το Εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής της Σχολής Αγρονόμων & Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο πραγματοποίησης της έρευνας συμμετέχουν και επιστήμονες από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Παν. Δυτικής Αττικής και από το εργαστήριο Πειραματικής Κοινωνικής Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου.

Επιστημονικός υπεύθυνος της έρευνας είναι ο Επικ. Καθηγητής ΕΜΠ Κωνσταντίνος Κεπαπτσόγλου και μέλη της ομάδας έρευνας οι κ.κ. Γεράσιμος Προδρομίτης, Καθηγητής Πάντειου Πανεπιστημίου, Χριστίνα Μηλιώτη, Επικ. Καθηγήτρια ΠΑΔΑ και Αθανάσιος Κοψιδάς, Υ.Δ. ΕΜΠ.

Παρακαλούμε όπως απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο ατομικά, καθώς μας ενδιαφέρει η προσωπική σας άποψη επί των ερωτήσεων.

Δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις. Δεν θα ζητήσουμε πουθενά το όνομά σας, οι απαντήσεις σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς της έρευνας και δε θα καταλήξουν σε τρίτους.

Θα σας ήμασταν υποχρεωμένοι αν αφιερώνατε χρόνο και απαντούσατε σε όλες τις ερωτήσεις, για λόγους στατιστικής αξιοπιστίας.

Σας ευχαριστούμε για τον πολύτιμο χρόνο σας.

T