De unde sa cumperi gel de titan in Romania

Există mai multe Titan gel terapii, metode și proceduri care pretind a garanta mărirea penisului utilizator, dar până în prezent „nu există dovezi științifice pentru a sprijini utilizarea de pastile, pompe, greutăți sau exerciții pentru a crește lungimea și diametrul penisului.“ În plus, agenții guvernamentale, cum ar fi FDA din SUA sau AEM Europene, care reglementează medicamentele și dispozitivele medicale nu au autorizat nici un tratament pentru a lungi, îngroșa și mări penisul.

Acestea fiind spuse, există doar o intervenție chirurgicală de prelungire a penisului, prin metode controversate și rezultate nesigure. Unii bărbați care urmează o astfel de operație sunt încântați de rezultate, în timp ce alți bărbați și-au raportat medicii. Dacă se ia în considerare opțiunea chirurgicală de a mări dimensiunea penisului sau chiar doar pentru curiozitate și informație, merită să știți riscurile și înțelegerea motivațiilor.

Riscurile: de la cicatrici la impotență

Chirurgii au conceput proceduri reconstructive pentru penisurile care au fost amputate prin circumcizie, mușcături de animale, accidente de autovehicule sau agresiuni fizice, printre alte cauze. Un penis poate fi construit atunci când o femeie vrea să schimbe sexul și când un copil se naște cu o malformație congenitală. Unii chirurgi au dezvoltat chiar proceduri pentru a crește diametrul și lungimea penisului. Cu toate acestea, asociațiile medicale implicate specialiști, cum ar fi urologi, plastic si cosmetice chirurgi au toate declarațiile de politică împotriva procedurilor chirurgicale cosmetice pentru a prelungi penisului.

Marirea penisului, chirurgie tipic implica sectiune ligament de supraveghere fixare a penisului la osul pubian și susține pielea de pe abdomen la arborele penisului. Ligamentul suspensiv stabilizează și asigură direcția tipică ascendentă a penisului construit. Când ligamentul suspensiv este tăiat, penisul pare mai lung, deoarece există mai mult din el în afara corpului. Dar tăierea ligamentului suspensiv poate produce instabilitatea erecției penisului, care se învârte și se află într-un unghi neobișnuit. De exemplu, după tăierea ligamentului suspensiv, erecțiile pot fi orizontale și lateralizate mai mult decât în ​​poziția verticală tipică

Pentru a crește grosimea, medicii de obicei injecta grasime aspirat din alta parte a corpului, in interiorul penisului sau altfel elimina corpul gradul de țesut și grefate pe arborele penisului. Corpus țesuturi pot fi, de asemenea, utilizate.

Nici tăierea ligamentului suspensiv, nici injectarea grăsimii s-au dovedit a fi proceduri sigure și eficiente, potrivit specialiștilor. Injectiile cu grasimi au oferit rezultate mixte. Mai mult decât atât, creșterea grosimii prin injectarea de grăsime nu oferă un rezultat permanent, deoarece cea mai mare parte grăsime transferate de la un corp la o altă parte este resorbit în termen.

https://www.titan-gels.ro/
0 of 0 answered
 

T