Geachte alumnus,

Om u als alumnus goed op de hoogte te houden van de activiteiten die specifiek voor u interessant zijn, komen wij graag te weten waar uw interesses liggen binnen de geowetenschappen. Daarom zijn we naast uw studierichting, ook benieuwd naar onderwerpen die u wellicht nog meer interessant vindt. Op deze manier kunnen wij u in de toekomst informeren over activiteiten die voor u relevant zijn.

Verder willen wij u vragen uw kennis en expertise te delen door het verzorgen van activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn voor studenten ten behoeve van hun arbeidsmarktoriëntatie, maar ook netwerkactiviteiten voor mede-alumni. Wij vernemen graag van u of u geïnteresseerd bent een bijdrage te leveren in één van de onderstaande voorgestelde vormen, of wanneer u zelf een mooi idee heeft.

Question Title

* 1. Naam

Question Title

* 2. E-mailadres

Question Title

* 3. Studierichting

Vermeld hier in welke studierichting u officieel bent afgestudeerd.

Question Title

* 4. Jaar van afstuderen

Question Title

* 5. Interesseveld

Welke drie thema’s vindt u naast bovengenoemde studierichting nog meer interessant?

Question Title

* 6. Bent u geïnteresseerd in het verzorgen van activiteiten voor onze studenten en/of uw mede-alumni? Het departement Sociale Geografie & Planologie vraagt u als alumnus om uw kennis en expertise te delen. Dit kan op verschillende manieren.

Ik wil benaderd worden voor het mogelijk verzorgen van activiteiten voor studenten of alumni. Ik heb interesse in het verzorgen van één of meer van de volgende activiteiten:

T