Hvala Vam što se odlučili sudjelovati u ovom istraživanju. Iskustvo manjinskog stresa LGB populacije (lezbijki, gejeva i biseksualnih osoba) do sada je još nedovoljno istraženo područje te će Vaš doprinos uvelike pomoći da razumijemo kako odnos društva prema LGB osobama utječe upravo na pojedince homoseksualne i biseksualne orijentacije.
Ispunjavanje upitnika traje oko 30 minuta. Svjesni smo da to od Vas zahtijeva određeni trud, no Vaši će nam odgovori biti od velike koristi. Podaci prikupljeni u ovom istraživanju koristit će se u znanstvene svrhe.
Vaši odgovori su anonimni (program ne bilježi Vašu IP adresu) te nikako nije moguće povezati Vaše odgovore s Vama. Molimo Vas da upitnik ispunjavate bez prisutnosti drugih ljudi kako biste moguće ometanje privatnosti pri odgovaranju sveli na najmanju moguću mjeru. Na pitanja u upitniku ne postoje točni ili netočni odgovori, već nas zanima Vaše mišljenje i iskustvo. Poželite li u bilo kojem trenutku postaviti neko pitanje ili komentirati nešto vezano uz istraživanje, slobodno nam se javite na adresu: ljetna.skola2014@gmail.com
 
7% of survey complete.

T