Bemutatkozás

A MooDFOOD projekt munkatársai nevében köszönjük, hogy időt szán a felmérés kitöltésére, amely kevesebb mint 20 percet vesz igénybe, és értékes információkat nyújt számunkra arról, hogy mi lesz a legjobb módszer a projekt kutatási eredményeinek terjesztéséhez.

A MooDFOOD projekt célja az étrend és a depresszió közötti kapcsolatot megalapozó pszichológiai, életmódbeli és környezeti összefüggések jobb megértése. Az Európai Bizottság által finanszírozott ötéves projekt során egy multidiszciplináris konzorcium kilenc európai országban folytatott kiterjedt kutatásokat. A kutatási program részét képezte egy nagy randomizált kontrollált intervenciós vizsgálat, a szakirodalom metaelemzése, megfigyeléses viselkedésvizsgálatok és a potenciális étrendi beavatkozásokhoz kapcsolódó fenntarthatósági kérdések vizsgálata. A vizsgálat integrált eredményeit hamarosan közzéteszik.

Kérjük, bátran jutassa el ezt a dokumentumot bárkinek, akiről úgy véli, hogy érdekli a részvétel és szeretne többet megtudni a MooDFOOD projektről és eredményeiről. Válaszait szigorúan bizalmasan kezeljük.

A MooDFOOD projekttel kapcsolatos bővebb információért látogasson el a MooDFOOD weboldalára: www.moodfood-vu.eu 

A kérdőívvel vagy bármely kommunikációval kapcsolatos kérdéssel forduljon a MooDFOOD táplálkozási kommunikációs szakértőjéhez, Jessie Pullar-hoz: j.m.pullar@amc.uva.nl

T