Introduction

Namens het MooDFOOD-projectteam wil ik u graag bedanken omdat u de tijd neemt om deze vragenlijst in te vullen. Dit zou minder dan 10 minuten moeten duren.

De voorbije 5 jaar heeft het MooDFOOD-project onderzocht of wat we eten verband houdt met onze stemming en ons risico op depressie. Het project wordt gefinancierd door de Europese Commissie en houdt uitgebreid onderzoek in doorheen Europa. De resultaten worden binnenkort gepubliceerd.

Met deze vragenlijst willen we inzicht krijgen in de huidige kennis van mensen over dieet en depressie en de beste manier uitwerken om nieuws over de bevindingen van MooDFOOD te verspreiden. De lijst zal ons ook helpen om behulpzame gidsen te creëren voor mensen die hun risico op depressie willen verkleinen met behulp van een dieet.

Stuur deze vragenlijst door naar iedereen van wie u denkt dat ze geïnteresseerd kunnen zijn in deelnemen. Uw antwoorden blijven vertrouwelijk.

Ga voor meer informatie over het MooDFOOD-project naar de MooDFOOD-website: www.moodfood-vu.eu 

Als u vragen hebt over deze vragenlijst, kunt u contact opnemen met Jessie Pullar, de contactpersoon voor communicatie over voeding van MooDFOOD: j.m.pullar@amc.uva.nl

Let op: deze vragenlijst is vertaald uit het Engels, onze excuses voor eventuele onjuistheden die zich tijdens het proces hebben voorgedaan

T