Introduction

På vegne af MooDFOOD-projektteamet vil jeg gerne takke dig, fordi du tager dig tid til at besvare dette spørgeskema, hvilket bør tage mindre end 10 minutter. Det vil give et værdifuldt indblik i, hvordan projektets forskningsresultater bedst kan formidles.

I MooDFOOD-projektet har vi arbejdet for at få en bedre forståelse af psykologiske, livsstilsmæssige og miljømæssige faktorer i forbindelsen mellem kost og depression. Det femårige projekt er finansieret af Europa-Kommissionen og har omfattet omfattende forskning udført af et tværfagligt konsortium på tværs af ni europæiske lande. Forskningsdagsordenen har indeholdt et stort, randomiseret og kontrolleret interventionsforsøg, meta-analyse af dokumentationsmateriale, adfærdsobservationsstudier og undersøgelse af bæredygtighedsproblemer i relation til potentielle diætinterventioner. De integrerede resultater af undersøgelsen bliver snart offentliggjort.

Du er velkommen til at sende dette videre til alle kontakter, du tror, kunne være interesseret i at deltage og lære mere om MooDFOOD-projektet og dets resultater. Dine svar vil blive holdt fortrolige.

Få mere at vide om MooDFOOD-projektet på MooDFOODs hjemmeside: www.moodfood-vu.eu 

Hvis du har spørgsmål til dette spørgeskema, bedes du kontakte Jessie Pullar, MooDFOODs kontaktperson for ernæringskommunikation: j.m.pullar@amc.uva.nl

Bemærk: Dette spørgeskema er oversat fra engelsk, vi undskylder for eventuelle unøjagtigheder, der er opstået under processen

T