Introduction

På vegne af MooDFOOD-projektteamet vil jeg gerne takke dig, fordi du tog dig tid til at besvare dette spørgeskema, hvilket bør tage mindre end 10 minutter. Det vil give et værdifuldt indblik i, hvordan projektets forskningsresultater bedst kan formidles.

MooDFOOD projektet har arbejdet for at få en bedre forståelse af psykologiske, livsstilsmæssige og miljømæssige forløb i forholdet mellem kost og depression. Det femårige projekt er finansieret af Europa-Kommissionen og har gennemført omfattende forskning fra et tværfagligt konsortium på tværs af ni europæiske lande. Forskningsdagsordenen har indeholdt et stort randomiseret kontrolleret interventionsforsøg, meta-analyse af bevismateriale, adfærdsobservationsstudier og undersøgelse af bæredygtighedsproblemer omkring potentielle diætinterventioner. De integrerede resultater af undersøgelsen bliver snart offentliggjort.

Du er velkommen til at cirkulere dette til alle kontakter, du tror, ville være interesseret i at deltage og lære mere om MooDFOOD-projektet og dets resultater. Dine svar vil blive holdt fortrolige.

Få mere at vide om MooDFOOD-projektet på MooDFOODs hjemmeside: www.moodfood-vu.eu 

Hvis du har spørgsmål til dette spørgeskema, bedes du kontakte Jessie Pullar, MooDFOODs kontaktperson for ernæringskommunikation: j.m.pullar@amc.uva.nl

Bemærk: Dette spørgeskema er oversat fra engelsk, vi undskylder for eventuelle unøjagtigheder, der er opstået under processen

T