Bemutatkozás

A MooDFOOD projekt munkatársai nevében köszönjük, hogy időt szán a kérdőív kitöltésére, amely kevesebb mint 10 percet vesz igénybe.

Az elmúlt 5 év során a MooDFOOD projekt azt kutatta, hogy az a táplálék, amit elfogyasztunk, összefüggésben van-e a hangulatunkkal és a depresszió kockázatával. A projektet az Európai Bizottság finanszírozza és kiterjedt kutatás folyt Európa területén. Az eredményeket hamarosan közzéteszik.

Kérdőívünk segítségével betekintést szeretnénk nyerni az emberek jelenlegi táplálkozással és depresszióval kapcsolatos ismereteibe, és ki szeretnénk dolgozni a legjobb módszert a MooDFOOD projekt eredményeinek terjesztésére. Továbbá abban is segítséget nyújt, hogy útmutatót készítsünk azok számára, akik a táplálkozás útján szeretnék csökkenteni a depresszió kockázatát.

Kérjük, bátran jutassa el ezt a kérdőívet bárkinek, akiről úgy véli, hogy érdekli a részvétel. Válaszait szigorúan bizalmasan kezeljük.

A MooDFOOD projekttel kapcsolatos bővebb információért látogasson el a MooDFOOD weboldalára: www.moodfood-vu.eu 

A kérdőívvel kapcsolatos kérdéseivel forduljon a MooDFOOD táplálkozási kommunikációs szakértőjéhez Jessie Pullar-hoz: j.m.pullar@amc.uva.nl

T