Introduction

På vegne af MooDFOOD-projektteamet vil jeg gerne takke dig, fordi du tog dig tid til at besvare dette spørgeskema, hvilket bør tage mindre end 10 minutter.

I løbet af de seneste 5 år har MooDFOOD-projektet undersøgt, om det vi spiser er forbundet med sindstemning og risiko for depression. Projektet er finansieret af Europa-Kommissionen og har involveret omfattende forskning i hele Europa. Resultaterne offentliggøres snart.

Med dette spørgeskema håber vi at få indsigt i folks nuværende viden om kost og depression og udarbejde den bedste måde at formidle nyheder om MooDFOODs resultater. Det vil også hjælpe os med at udarbejde hjælpsomme vejledninger til folk, der ønsker at reducere deres risiko for depression gennem kosten.

Du er velkommen til at cirkulere dette spørgeskema til alle, du tror, ville være interesseret i at deltage. Besvarelserne vil blive holdt fortrolige.

Få mere at vide om MooDFOOD-projektet på MooDFOODs hjemmeside: www.moodfood-vu.eu 

Hvis du har spørgsmål til dette spørgeskema, bedes du kontakte Jessie Pullar, MooDFOODs kontaktperson for ernæringskommunikation: j.m.pullar@amc.uva.nl

Bemærk: Dette spørgeskema er oversat fra engelsk, vi undskylder for eventuelle unøjagtigheder, der opstod under processen.

T