Introduction

På vegne af MooDFOOD-projektteamet vil jeg gerne takke dig, fordi du tager dig tid til at besvare dette spørgeskema, hvilket bør tage mindre end 10 minutter.

I løbet af de seneste 5 år har vi i MooDFOOD-projektet undersøgt, om det, vi spiser, er forbundet med sindsstemning og risiko for depression. Projektet er finansieret af Europa-Kommissionen og har involveret omfattende forskning i hele Europa. Resultaterne offentliggøres snart.

Med dette spørgeskema håber vi at få indsigt i folks nuværende viden om kost og depression og udarbejde den bedste måde at formidle nyheder om MooDFOODs resultater. Det vil også hjælpe os med at udarbejde nyttige vejledninger til folk, der ønsker at reducere deres risiko for depression gennem kosten.

Du er velkommen til at sende dette spørgeskema videre til alle, du tror, kunne være interesseret i at deltage. Besvarelserne vil blive holdt fortrolige.

Få mere at vide om MooDFOOD-projektet på MooDFOODs hjemmeside: www.moodfood-vu.eu  

Hvis du har spørgsmål til dette spørgeskema, bedes du kontakte Jessie Pullar, MooDFOODs kontaktperson for ernæringskommunikation: j.m.pullar@amc.uva.nl

T