1. Introduktion

Hej. Du är genom denna enkät inbjuden att delta i forskningsprojektet ENABLE:s arbete för att analysera, identifiera och utveckla bra praxis vid hantering av folksamlingar runt svensk fotboll, med betoning på service, säkerhet och trygghet. ENABLE är ett fristående projekt som finansieras av Gålöstiftelsen och vars arbete sker i nära relation med SvFF, SEF, de svenska elitklubbarna, med den Svenska Fotbollsupporterunionen (SFSU) samt med polisen.

Enkäten ger dig möjlighet att beskriva hur du upplever att fotbollsevenemang hanteras av klubbarna och polisen. Hur upplever du servicen och säkerheten runt match? Känner du dig trygg när du går på fotboll? Genom att delta i denna studie hjälper du till att förstärka svenska fotbollssupportrars röst i debatten och utvecklingen av hur fotbollsmatcher ska hanteras i framtiden.

Just nu är vi särskilt intresserade av fotbollssupportrars upplevelser och erfarenheter från hanteringen av evenemanget kring matchen mellan Malmö FF och Djurgårdens IF, som spelades den 24 april 2017 på Swedbank Stadion. Vi hoppas att du vill bidra med dina erfarenheter!

Klicka på ”nästa” för att fortsätta.
 
This survey is being conducted on behalf of the ENABLE project by Crowd and Conflict Management Ltd.

Page1 / 6
 
17% of survey complete.

T