1. Grootschalig onderzoek onder muzikanten - Korte ANONIEME enquête

GROOTSCHALIG ONDERZOEK NAAR DE MENTALE BELEVING VAN MUZIKANTEN EN MUZIEKDOCENTEN


Hallo!
Beste muzikant!

Wij zijn gespecialiseerd in de mentale begeleiding van muzikanten en zorgen ervoor dat zij ook óp het podium minstens even goed of zelfs beter gaan spelen dan thuis. Momenteel zijn wij een groot, internationaal onderzoek gestart aangaande de mentale aspecten van het spelen op het podium en muziekles geven in het algemeen. Wat wij zeer graag zouden willen weten is uw mening hierover!Dit wereldwijd onderzoek, zonet gestart, is een primeur in de muzikantenwereld.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te helpen door uw ervaringen, kennis, inzichten en opmerkingen te geven door deze onderstaande, korte en ANONIEME enquête met slechts een tiental korte vragen in te vullen? Het zal maar 5 à 10 minuten van uw tijd vragen.

Als u ons uw mening en feedback geeft, zal u ons helpen om muzikanten voortaan nog beter te kunnen helpen en ons de informatie te geven die nodig is om oplossingen voor hen aan te reiken. Zo zullen muzikanten en muziekleraren een gelukkigere en betere toekomst tegemoet gaan met minder angsten, frustraties, problemen en zorgen. Is dat niet geweldig?

Dus strek je vingers, neem je toetsenbord of muis bij de hand en vul deze beknopte enquête NU in.

Wij en alle andere muzikanten zijn u eeuwig dankbaar! van harte bedankt!!!

Groetjes,

Mansur & Co


België
www.mansur.be
info@mansur.be
0485/189.224

Question Title

* 1. Wat is uw grootste frustratie als uitvoerend muzikant op het podium (concert, wedstrijd, auditie, in orkestverband, als solist) EN/OF als leraar muziek tijdens de les op een muziekacademie/instituut...? Of wat stelt u vast bij derden (= andere muzikanten)?

Question Title

* 2. Wat heeft u al geprobeerd dat niets veranderd heeft aan uw situatie en dus niet gewerkt heeft voor u …?

Question Title

* 3. Wat zou u bereid zijn om te doen om uw probleem/uitdaging en frustratie op te lossen om het resultaat te krijgen dat u wil …?

Question Title

* 4. Waarover maakt u zich soms zorgen (als uitvoerend muzikant EN/OF als leraar in muziek)? Waarvoor bent u bang dat er zal gebeuren als u er niet onmiddellijk iets aan doet…?

Question Title

* 5. Wat is het ergste dat u kan overkomen als muzikant op het podium EN/OF als leraar tijdens de les op een academie/school/instituut?

Question Title

* 6. Wat is uw grootste angst als muzikant wanneer je aan het spelen bent op een podium (tijdens een concert, wedstrijd, auditie, masterclass) voor een publiek?

Question Title

* 7. Wat vindt u het lastigste aan een leven als muzikant EN/OF als leraar in een academie/school/instituut?

Question Title

* 8. Als je de kans had als muzikant om op 2 vragen rond frustratie, angst, uitdaging en problemen een antwoord te zien, welke vragen zou je dan stellen?

Question Title

* 9. Welk instrument speelt u?

Question Title

* 10. Personalia (voor de statistieken); wat voor muzikant bent u?

T