Trenutne težave in izzivi

PROSIM PREBERI PREDEN ZAČNEŠ REŠEVATI!
Individualni osebni programi so namenjeni ženskam, ki želijo najti sebe. Nekje v procesu življenja so se izgubile in sedaj ne vedo kam in kako na partnerskem in/ali poslovnem področju. Programi imajo svojo strukturo, ki pa se še dodatno prilagodi potrebam posameznice.

Individualni program ponuja celostno obravnavo in združuje vse možne kombinacije znanj, ki sem jih pridobila v letih strokovnega dela na kadrovskem področju, transformacijskega dela na sebi, izobraževanja na alternativnem področju ter testiranja vsega v praksi. Programi v osnovi sledijo nivojem posameznih energetskih teles in čaker, orodja uporabljena na vsakem nivoju so odvisna od potreb in intuitivnih uvidov. Pred vstopom v program je obvezen izpolnjen vprašalnik, ki pomaga definirati, kje so tvoji največji izzivi ter na podlagi tega nato skupaj postaviva cilje programa.

Program je investicija vate, je dvig tvoje vrednosti v tvojih očeh in s tem očeh drugih. To je tvoja pot, drugače se ne bi znašla na tej strani. ZAČNI ŽIVLJENJE RESNIČNO ŽIVETI IN VODITI IZ SVOJE NOTRANJE MOČI NA AVTENTIČEN IN ŽENSTVEN NAČIN ter postani Ženska, ki jo svet potrebuje. Si na pravem mestu, ob pravem času.

Zakaj investirati vase skozi individualni program mentorstva?

1. Vsak individualni program je skrbno strukturiran na način, da prinaša rezultate. Tako se izogneš naključnim informacijam, ki te lahko pripeljejo v slepo ulico, za katere v resnici ne veš ali delujejo ter kakšne rezultate prinašajo. Individualni program je potovanje iz točke A v točko B, brez vmesnih ovinkov in zablod.

2. Individualna obravnava ti prihrani čas. Za svoje potovanje sem potrebovala več kot desetletje in na tej poti odkrila marsikatere bližnjice, trike ter namige, ki lahko tebi prihranijo ogromno časa. Tako lahko skozi mentorstvo z menoj dosežeš tisto, za kar bi sama potrebovala več let.

3. Branje knjig, iskanje informacij in poti preko interneta vedno pusti luknje, manjkajoče koščke sestavljanke, ki ti jih kot izkušena terapevtka in mentorica ponudim v individualnem programu. Poleg tega informacija brez izkušnje ne daje rezultatov!

4. Samodisciplina, vztrajnost in ogromno samomotivacije je potrebno, da prideš do enakih rezultatov, kot ti jih lahko ponudim, ker ti ne spustim pobegniti takrat, ko naletiš na nekaj, čemur se želiš izogniti.

5. Kot izkušena angelska terapevtka, Life coach-inja in mentorica s svojo prisotnostjo držim vibracijo, varen prostor znotraj katerega lahko tudi ti dvigneš svojo. In to je mogoče le v živo, ob osebnem stiku. S pomočjo visoko razvite intuicije ti pomagam definirati tvoje blokade in tisto, česar sama ne želiš videti. In le tako lahko to tudi presežeš.

Vprašanja na naslednji strani so namenjen temu, da določiva izhodišče za individualno delo. Na ta način bova lahko veliko bolj konkretni pri tvoji spremembi. Ko prejmem vprašalnik te kontaktiram, da se dogovoriva za uvodni termin na katerem boš preverial ali si se pripravljena z menoj podati na pot, zastavili bova strategijo dela in uredili vse tehnične detajle. Uvodno srečanje je brezplačno, namenjeno temu, da se spoznava.

Question Title

* 1. Kaj je tvoj trenutni izziv oziroma težava, ki jo želiš razrešiti? In koliko časa že traja to stanje?

Question Title

* 2. Katera negativna čustva so v tem trenutku najbolj neprijetna?

Question Title

* 3. Kako si do sedaj reševala situacijo? Kaj si že poizkusila za razrešitev situacije?

T