Recomandari locatii / destinatii / vacante / locuri potrivite pentru familii cu copii

Chestionarul iti va lua exact 2 minute pentru a fi completat si trimis. Iti multumesc pentru timpul acordat!

Question Title

* 1. Te rog sa specifici numele si eventual adresa locatiei recomandate de tine pentru a fi inclusa in lista recomandarilor de locatii child friendly din Romania, astfel vom clasifica locatia in functie de regiunea geografica din care face parte.

Question Title

* 2. Cum apreciezi accesibilitatea locatiei respective fata de drumurile nationale, gara, etc?

Question Title

* 3. Cum apreciezi curatenia generala si aspectul locatiei respective?

Question Title

* 4. Cum apreciezi confortul cazarii in locatie (paturile sunt suficient de mari, exista camere potrivite pentru familii, optiunea oferirii de patut de copil, canapea extensibila)?

Question Title

* 5. Cum apreciezi facilitatile de restauratie din locatie (exista restaurant propriu, mancarea este gustoasa, au meniu de copii)?

Question Title

* 6. Cum apreciezi facilitatile si activitatile speciale pentru copii, daca acestea exista (loc de joaca exterior, loc de joaca interior, ateliere, jocuri pentru copii)?

Question Title

* 7. Exista la locatie alte facilitati pentru familie (piscina, jacuzzi, sauna, jocuri de familie)?

Question Title

* 8. Poti face alte observatii despre locatie ca sa intelegem de ce o recomanzi (exemple: foc de tabara, peisaje superbe, ospitalitatea gazdelor, traditii, etc)?

Question Title

* 9. Te rog sa imi lasi numele tau si orasul de resedinta, acestea vor fi adaugate relatarii despre locatie in cadrul articolului despre regiunea respectiva.
M-ar ajuta de asemenea, in analiza chestionarului, sa stiu cati copii ai si ce varste au.
De asemenea, imi poti lasa aici adresa de e-mail, in caz ca trebuie sa te mai contactez referitor la locatia propusa de tine. Aceste date (numar copii, varste, email) nu vor aparea in articol.

Question Title

* 10. Iti multumesc pentru sprijin! Ai completat acest chestionar in data

Date / Time

T